Info Actual

Info Actual > Showbiz > Loredana Groza, amintiri sfâșietoare. „Hai, Steluța, la tablă, hai să te vedem că la televizor ești mare și tare”
Showbiz

Loredana Groza, amintiri sfâșietoare. „Hai, Steluța, la tablă, hai să te vedem că la televizor ești mare și tare”

Loredana Groza, amintiri sfâșietoare. „Hai, Steluța, la tablă, hai să te vedem că la televizor ești mare și tare”

Loredana Groza, amintiri sfâșietoare. „Hai, Steluța, la tablă, hai să te vedem că la televizor ești mare și tare”.

Prezentă la emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, Loredana Groza a mărturisit că a fost afectată de imaginile în care primarul de la Sângeorz Băi își pedepsește fiica cu o cruzime de nedescris.

„Eu cred că a fi vulnerabil e un semn de putere, e un semn că poți să te lași deschis. Pentru mine este o durere să știu că există atâția copii care suferă, care nu sunt apărați, care nu pot să vorbească de teamă și cumva societatea, părinții, profesorii nu fac nimic”, a spus Loredana Groza.

Vedeta a povestit că și ea a trăit momente în copilărie, când s-a simțit umilită și abuzată psihic, fie de profesori, fie de colegi.

„Am trăit și eu momente de genul acesta. Fratele meu poartă ochelari încă dinainte de a începe școala. Când a venit la școală cu ochelari și avea lentile mai groase, toată lumea îl striga chiochio. Și pe mine sora lui chiochio. Pentru mine, era o durere. Nu suportam ca fratele meu să fie umilit și să i se strige în gura mare așa doar pentru că purta ochelari. I se spunea aragaz cu patru ochi.

(…) O altă perioadă. Când am început să cânt, să apar la televizor, aveam un profesor de tehnologie, nu vreau să-i dau numele, care îmi spunea: Hai, Steluța, la tablă, hai să te vedem că la televizor ești mare și tare. Pe bune?! (…) Nu m-a descurajat”, a mai spus Loredana.