Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Lovitură fatală pentru o zozie! Astrolog: „Mi-e milă de voi!”
Ezoteric

Lovitură fatală pentru o zozie! Astrolog: „Mi-e milă de voi!”

Lovitură fatală pentru o zozie! Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS, a făcut previziuni pentru  perioada 6 aprilie – 12 aprilie 2020. Deși abia a început săptămâna, nativii unei zodii va avea parte de surprize neplăcute în perioada ce va urma.

Lovitură fatală pentru o zozie! “Voi, sărbătoriții acestei luni, mi-e milă de voi că trebuie să celebrați departe de cei dragi, dar este un bun exercițiu de răbdare. Bucuria voastră este că Mercur intră în semnul vostru, vă reveniți, mentalul este mai alert, mai activ, gândiți pe cont propriu, nu vă mai lăsați ușor influențați de ceilalți. Pentru că Luna Plină e în Balanță, vor fi mici evenimente prin care vă demonstrați cât de puternice sunt relațiile cu oamenii din jurul vostru.”

Lovitură fatală pentru o zozie! Luna Plină în Balanță vă face să nu vă convină anumite lucruri

„După astfel de perioade grele, începem să vedem altfel oamenii, că sunt rude, că sunt prieteni, că-s parteneri. Luna Plină în Balanță vă face să nu vă convină anumite lucruri. Unele persoane, pe care le-ați ținut mult timp în viața voastră, la care ați ținut foarte mult, zilele acestea, își dau arama pe față. Voi poate nu o să mai aveți chef atât de mare pentru ele, nu renunțați de tot, mai lăsați să treacă perioada asta, însă nu-i mai lăsați să vă influențeze atât de mult”, sunt previziunile astrale pentru nativii Berbec, potrivit astrologului Daniela Simulescu.