Info Actual

Info Actual > Diverse > Lovitură grea pentru Gigi Becali. Un jucător de milioane riscă închisoarea
Diverse

Lovitură grea pentru Gigi Becali. Un jucător de milioane riscă închisoarea

Lovitură grea pentru Gigi Becali. Un jucător de milioane riscă închisoarea

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali trebuie să-și ia adio de la milioanele de euro pe care intenționa să-i obțină prin vânzarea lui Florinel Coman la un club mare din Europa.

Fotbalistul a fost prins de polițiștii de la Rutieră că circula pe Autostrada Soarelui cu 165 de km/h.

Florinel Coman circula cu mașina pe sensul dinspre Constanţa spre Bucureşti, când a fost oprit la kilometrul 75.

Fotbalistul nu avea nici permis de conducere

Sportivul  a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere international fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere national.

Din primele verificari s-a stabilit ca nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetărilor.

Potrivit codului penal, “Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani”

Visele frumoase ale lui Gigi Becali

„Dacă Florinel Coman va avea seriozitatea lui Man, la antrenamente, la muncă, va pleca pe o sumă dublă. Dacă va face și faza defensivă, o să coste mai mult, pentru că are mai mare talent.

Și trebuie să dea goluri, că la final asta te întreabă, ‘câte goluri  a dat?’. Dacă zici că a dat cinci, la revedere. Așa, Man a dat 14 goluri, l-au luat”, a declarat Gigi Becali.

„I-am zis lui Meme acum vreo 15 ani că în România o să mai apară un Hagi și o să fie la mine și, uite, ăsta e, Tavi Popescu. Driblează ca Neymar, ca Messi”, a transmis finanțatorul FCSB, potrivit romaniatv.net .