Info Actual > Showbiz > Lovitură teribilă pentru românii nevaccinați! A spus-o un renumit artist. Este important
Showbiz

Lovitură teribilă pentru românii nevaccinați! A spus-o un renumit artist. Este important

Lovitură teribilă pentru românii nevaccinați! A spus-o un renumit artist. Este important

Lovitură teribilă pentru românii nevaccinați ! A spus-o un renumit artist. Este important pentru cei care vor să meargă la spectacolele artistului Tudor Gheorghe.

Tudor Gheorghe este precaut. Nu primește la concertele sale spectatori nevaccinați. În acest context, artistul a declarat, într-o emisiune de televiziune, cum a decurs concertele sale pe timp de pandemie.

Artistul nu concertează în săli în care sunt şi spectatori nevaccinaţi

Celebrul artist Tudor Gheorghe este de acord cu introducerea certificatului verde, precizând că la concertele sale pot participa doar persoanele vaccinate, conform legii.

Tudor Gheorghe: Cine nu vrea, sa fie sanatos

Într-o emisiune la News România, Tudor Gheorghe a avut un schimb dur de replici cu moderatorul Remus Rădoi pe tema vaccinării.

„La Cluj, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. Uitați-vă la Portugalia”, a declarat Tudor Gheorghe.

Întrebat cu ce îl încurcă dacă ceilalţi nu se vaccinează, în condiţiile în care el este vaccinat, Tudor Gheorghe a răspuns: “Dragul tatii, nu ma incurca. Doamne fereşte. Stați așa! Muriţi în linişte!”.

Artistul a spus că nu vrea să concerteze în săli în care sunt şi spectatori nevaccinaţi pentru că nu vrea să se îmbolnăvească.

„Sunt pentru vaccinare. Cine nu vrea, sa fie sanatos”, a mai spus Tudor Gheorghe.