Showbiz

Lucian Mândruță s-a domesticit, în sfârșit! „Am făcut mici. La grătar”

Lucian Mândruță s-a domesticit, în sfârșit! „Am făcut mici. La grătar”

Lucian Mândruță s-a domesticit, în sfârșit! „Am făcut mici. La grătar” Există în viața oricărui om un moment care-i desparte existența în două. Lucian Mândruță recunoaște că după ce a venit virusul și a rămas închis în casă, a trebuit să renunțe la „animalul sălbatic” din el.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mândruță povestește cum a făcut mici pentru prima oară în viața lui. „La grătar”. Acesta recunoaște, cam cu jumătate de gură că a intrat în rândul lumii. Și că iată, Lucian Mândruță s-a domesticit, la 52 de ani. Mai bine mai târziu decât niciodată, este o vorbă din popor.

„Am fost un spirit liber”

„În 17 ani de când stau în casa actuală, o clipă nu mi-a trecut prin cap să mă uit măcar la raionul de grătare, d-apoi să cumpăr şi sa instalez unul în curte. Am luat cel mai ieftin şi mai mic grătar şi-am făcut cu totul 12 mici, pe care i-am împărţit la patru. Plus câte o bere de cap de locuitor. Şi cum stăteam eu aşa, cu furculiţa peste drăcia aia fierbinte, am realizat un lucru: am fost domesticit.

Am fost un animal sălbatic, acum trăiesc în captivitate. Am fost un spirit liber, legat de cele lumeşti printr-un fir subţire de pizze şi burgeri. Am fost un om care putea trăi zile întregi cu brânză, roşii şi pepeni.

Schimbare totală pentru Lucian Mândruță! A luat decizia după 17 ...

Şi după aia a venit virusul.

Azi sunt un prizonier care întoarce micul de pe o parte pe cealaltă, tot aşa cum condamnatul dintr-o închisoare de maximă securitate se întoarce la fiecare cinci metri, când se plimbă în curtea interioară. Am făcut mici. La gratar. Cu mâinile mele. N-am citit, n-am scris cugetări pe facebook, n-am făcut niciun video pseudo-înţelept. Am făcut mici.

Şi-am simţit nevoia să vă spun chiar eu, ca să nu aflaţi de la vecini!”, a fost mesajul lui Lucian Mândruță.