Info Actual

Info Actual > Showbiz > Lucian Mândruță, soluție inedită împotriva coronavirusului. „Castrare și un pachet de țigări pe zi”
Showbiz

Lucian Mândruță, soluție inedită împotriva coronavirusului. „Castrare și un pachet de țigări pe zi”

Lucian Mândruță, soluție inedită împotriva coronavirusului. „Castrare și un pachet de țigări pe zi”

Lucian Mândruță, soluție inedită împotriva coronavirusului. „Castrare și un pachet de țigări pe zi”. Postările lui Lucian Mândruță din mediul online sunt apreciate de mii de persoane. Recent, jurnalistul a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj care ironizează teoriile fanteziste privitoare la pandemia de coronavirus.

171„Doua stiri mi-au atras atentia in ultimele zile. Barbatii sunt mai vulnerabili la coronavirus pentru ca au testicule. Iar fumatul ar proteja plamanii de invazia virala.

Practic, terapia e gata: castrare si un pachet de tigari pe zi. Asta ajuta si vocea sa ramana groasa..”, a fost mesajul lui Lucian Mândruță.

Într-o altă postare, Mândruță vorbește despre Nebunul Suprem care i-a luat locul Nebunului Satului.

„ Nebunul pasnic si modest e pe cale de disparitie. In locul lui vine Nebunul Suprem. Ajutat de social media, propulsat de charisma si ridicat de un tsunami al delirului, Nebunul Global ne cere tuturor nu doar tigari ci si atentia noastra zilnica pana la sufocare. In locul lui vine Nebunul Suprem.

Ajutat de social media, propulsat de charisma si ridicat de un tsunami al delirului, Nebunul Global ne cere tuturor nu doar tigari ci si atentia noastra zilnica pana la sufocare”, e de părere jurnalistul.

„Social media e un concentrator de nebunie individuală”

“5G ca o boala, Diplomatul de la ONU care ne salveaza, Romania Colonie, Puric Sfantul, Cip-uri in piele, Pericol, Spaima, Ura…”

Si de la capat. Bombele cu nebunie explodeaza prin efortul nostru. Al victimelor. Doar ca in bombardier stam noi. Piloti orbi care arunca cu singura bomba care creste pana ajuge la tinta. Bomba N. N de la Nebunie.

La fel ca una atomica, are nevoie de masa critica. Pentru ca un pic de nebunie e in fiecare dintre noi. Ce o face sa explodeze? Chiar coeziunea noastra. Chiar faptul ca suntem impreuna. Social media – si in special facebook – e acum un urias concentrator de nebunie individuala, pusa la un loc prin forta share-urilor si interactiunilor.

Niciodata nu s-a purtat un razboi mai salbatic si mai sofisticat in acelasi timp. Si niciodata Vestul – care speram ca are minte – n-a pierdut mai rau pe frontul pe care credea ca sta cel mai bine: al ideilor. Da, si noi intram tot aici, prin forta aliantelor noastre si chiar si a istoriei.

Pentru asta, azi, as vrea sa felicit in mod sincer institutiile de propaganda ale statelor care si-au luat, iata, revansa pentru finalul razboiului rece. Au si ele, in sfarsit, un Gorbaciov care sa distruga dinauntru sistemul. Pe care l-au construit cu migala si nebagare de seama inlauntrul fiecaruia dintre noi.

Pacat ca la sfarsitul povestii n-o sa putem niciunul sa traim din reclame la Louis Vuitton, ca Mihail”, a mai spus Lucian Mândruță.