Actual

Ludovic Orban: Motiunea este un act iresponsabil din partea PSD

Moţiunea este un act iresponsabil din partea PSD, a reacţionat premierul Ludovic Orban. El a adăugat că demersul vine într-un moment în care ţara se află într-o situaţie complicată şi ar avea nevoie de un guvern cu puteri depline.

Ludovic Orban: Faptul că la negocierile de la nivel eurpean am reuşit să obţinem creşterea cu peste două miliarde a alocărilor pentru România, faptul că România nu a fost degradată de agenţiile de rating, faptul că mediul de afaceri de la nivel internaţional priveşte cu încredere România se datorează acestui guvern şi evident preşedintelui României, care se bucură de credibilitate la nivel internaţional şi, evident, cea mai mare credibilitate pe plan intern.

Este o aventură politicianistă, care nu are în spate niciun fel de obiectiv pentru România şi care riscă să arunce în aer România, într-un moment extrem de dificil, în care este aboslut necesar un guvern cu depline puteri.

Premierul Ludovic Orban a ami declarat că analizează posibilitatea ca PNL să sesizeze Curtea Constituţională, pentru că o moţiune de cenzură nu ar putea fi iniţiată în timpul vacanţei parlamentare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *