Info Actual

Info Actual > Showbiz > Lumea mondenă, pusă pe jar de o un comentariu hilar. Budeanu s-a dezlănțuit din nou
Showbiz

Lumea mondenă, pusă pe jar de o un comentariu hilar. Budeanu s-a dezlănțuit din nou

Lumea mondenă, pusă pe jar de o un comentariu hilar. Budeanu s-a dezlănțuit din nou

Lumea mondenă, pusă pe jar de o un comentariu hilar. Dana Budeanu, primul critic de modă din România, care a triplat numărul fanilor după un singur episod al serialului ei online, ”Verdict Dana Budeanu”, s-a dezlănțuit din nou. De această dată, mămicile din România au căzut în dizgrație.

Dana Budeanu este de părere că mamele nu știu cum să își crească copiii și nu știu să îi învețe cum să mănânce.

„Nu-i pui copilului ciorba până la marginea castronului, cum faceți și voi. Așa-l înveți, să mănânce ca un porc, cum mâncați și voi astăzi ca niște scroafe”.

În stilul său caracteristic, Dana Budeanu își continuă reacțiile jignitoare, chiar dacă a fost reclamată la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Lumea mondenă, pusă pe jar de o un comentariu hilar: „N-ai cum să ai Gucci și să mănânci din casoletă”

,,Nu-i pui copilului ciorba până la marginea castronului, cum faceți și voi. Așa-l înveți, să mănânce ca un porc, cum mâncați și voi astăzi ca niște scroafe. Dacă vreți să învățați copilul să fie civilizat, nu contează că voi n-ați crescut așa, începeți prin a pune copilul la masă. Puteți să învățați să stați la masă frumos deodată cu copilul. N-ai cum să ai Gucci și tu să mănânci din caserola de plastic de la magazin”, a continuat Dana.