Info Actual

Info Actual > Showbiz > Luminița Anghel este dărâmată. Mesajul fiului său a înspăimântat-o: ”Moartea mea e singurătatea”
Showbiz

Luminița Anghel este dărâmată. Mesajul fiului său a înspăimântat-o: ”Moartea mea e singurătatea”

Luminița Anghel este dărâmată. Mesajul fiului său a înspăimântat-o: ”Moartea mea e singurătatea”

Luminița Anghel este dărâmată. Mesajul transmis de fiului său adoptiv într-un video postat în mediul online a înspăimântat-o. Oare ce se întâmplă cu David Pușcaș? În ultimul timp a început să aibă un comportament bizar!

Luminița Anghel este dărâmată. ”Sunt dependent de oameni, înțelegeți?”

Relația dintre artista Luminița Anghel și fiul său adoptiv nu a fost ceea ce artista și-a dorit,. Disputele între ei au fost expuse chiar în public, în cadrul diferitor emisiuni de pe micile ecrane.

165David a fost dintotdeauna o fire rebelă, independentă, care a vrut mereu să facă doar ceea ce vrea, pe când mama, Luminița Anghel, a fost persoana protectoare.

Când relația dintre ei s-a mai liniștit, David s-a muta singur și s-a axat pe muzică, pe citit, dar mai ales, pe vlogg, prin care îi ține pe toți la curent cu activitățile sale de zi cu zi, potrivit spynews.ro.

Recent, tânărul a postat un video prin care a reușit să șocheze pe toată lumea, dând dovadă de un comportament îngrijorător. În filmul său, David vorbește despre pandemie și despre starea lui din această perioadă.

„Eu stau singur de cinci-șase ani aproape și de fiecare dată când mă trezec, pun mâna pe telefon și sun pe cineva, pe oricine. Sunt dependent de oameni, înțelegeți? Moartea mea este singurătatea! Nu suport să fiu singur”, a menționat fiul vedetei în cadrul vlogg-ului, reușind să pună pe gânduri pe toată lumea.