Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Lună Plină în Taur. Se apropie dezastrul! Astrolog: Vremurile se schimbă, fraților!
Ezoteric

Lună Plină în Taur. Se apropie dezastrul! Astrolog: Vremurile se schimbă, fraților!

Lună Plină în Taur. Se apropie dezastrul! Astrolog: Vremurile se schimbă, fraților!

Lună Plină în Taur. Se apropie dezastrul! Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit despre un eveniment astrologic care se apropie cu pași repezi, despre care spune că e menit să ne destabilizeze serios.

„Pe 31 octombrie, ora 16:49, vom avea o Lună Plină în Taur menită să ne destabilizeze serios. Să dezmembreze “eul”. Luna va fi în conjuncție cu Uranus. Știți ce transmite energia Taurului? Stabilitate, bani, emoții, rigiditate, concret, confort și lene. Știți ce îi place lui Uranus? Să se joace de-a pititea cu energia Taurului. Să îi arate că îl găsește oriunde se pitește. Adică ii place să dărâme planuri, dar și să facă mișto de Taur. De ce? Pentru că Uranus adoră schimbarea și surprizele ciudate și nu dă doi bani pe stabilitate! Știe că se poate și fără.

Astrolog: Vremurile se schimbă, fraților! Suntem simpli muritori

Mai în traducere așa: vremurile se schimbă, fraților! Suntem simpli muritori, dornici să rămânem în zona de confort, dar acum altă soluție nu avem decât să învățăm să ne adaptăm. Și vedeți voi, provocările individuale nu au cum să nu fie influențate de ce se întâmplă la nivel mondial”, a transmis Daniela Simulescu.