Info Actual > Showbiz > „M-a certat mama!” Carmen Grebenișan a avut probleme după Asia Express
Showbiz

„M-a certat mama!” Carmen Grebenișan a avut probleme după Asia Express

„M-a certat mama!” Carmen Grebenișan a avut probleme după Asia Express

„M-a certat mama!” Carmen Grebenișan a avut probleme după Asia Express. Carmen Grebenișan și partenera sa de aventură, Alina Ceușan, au foat eliminate în ediția de miercuri a emisiunii Asia Express.

Carmen Grebenișan a mărturist la Xtra Night Show că nu a divulgat momentul în care vor ieși nici măcar familiilor lor. În momentul în care au aflat, însă, toți cei din familie și prietenii le-au felicitat pe cele două blonde.

„Mama mi-a zis că: Vai, bravo, tu, copile! Nu-mi vine să cred cum ați rezistat voi acolo, că nu m-am așteptat să puteți să faceți așa de multe lucruri. Vai, cât am râs de voi la toate fazele!”, a dezvăluit Carmen Grebenișan că i-a spus mama ei, după ce a văzut că fiica ei a fost eliminată din „Asia Express”, sezonul 3.

Alina Ceușan a povestit că s-a lăsat cu „felicitări, șampanie și mesaje frumoase. „Mama a zis că am suportat ardelenește toate greitățile prin care am trecut”, a mărturisit Alina.  Este vorba de momentul în care Carmen

A certat-o mama, pentru că l-a păcălit pe Florin Ristei

Carmen a spus că a avut parte și de o dojană din partea mamei sale. „M-a certat în momentul în care i-am făcut faza aia lui Ristei”, a precizat aceasta. este vorba de momentul în care Carmen l-a persiflat pe Florin Ristei, prefăcându-se că îi dă o sumă de bani. „Să vezi și tu cum e să ai lângă tine o femeie care aduce bani acasă”, i-a spus Carmen Grebenișan lui Florin Ristei. Banii nu i-a dat, însă. Când colegii au întrebat-o de ce îl amăgește pe Ristei, Carmen a răspuns scurt. „Sunt sigură că nu sunt prima.”