Info Actual

Info Actual > Showbiz > „Mă îngrijorează inactivitatea planetei”. Virgil Ianțu vorbește „cu ochii larg închiși” despre normalitate
Showbiz

„Mă îngrijorează inactivitatea planetei”. Virgil Ianțu vorbește „cu ochii larg închiși” despre normalitate

„Mă îngrijorează inactivitatea planetei”. Virgil Ianțu vorbește „cu ochii larg închiși” despre normalitate

„Mă îngrijorează inactivitatea planetei”. Virgil Ianțu vorbește „cu ochii larg închiși” despre normalitate.  Prezentatorul TV a mărtusit pentru OK!, că speră ca această lecție dură prin care trecem cu toții, să ne ajute să realizăm cum vrem să trăim pe mai departe.

“Nu sunt speriat, dar mă îngrijorează starea de repaus, colapsul general, inactivitatea planetei. Sper ca această pandemie să intre în regres cât mai repede şi uşor să revenim la viaţa noastră, la profesiile noastre, la activităţile zilnice.

Iar aceasta lecţie dură să ne ajute să ne regândim viaţa pe care vrem să o trăim de acum înainte. Oricare îmbolnavire de care aud mă afectează. Din fericire pentru mine, nu am nicio persoană cunoscută afectată de virus. Dar mulţi alţii au, iar eu empatizez şi mă rog ca acest coşmar să se încheie odată’’, a mărturisit Ianțu pentru sursa citată.

Acesta a mai spus că abia speră ca totul să reintre în normalitate. „Care va fi plăcerea pe care şi-o va face când toate astea se vor termina? Bucuria pe care mi-o făceam şi înainte de această criză şi chiar vorbeam desprea ea. Mă voi bucura de normalitate. Ea ne oferă atâtea bucurii, etalează în faţa ochilor noştri atâtea minuni, dar mulţi dintre noi au fost „cu ochii larg închişi”, a mai spus prezentatorul TV.