Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mădălina Ghenea, în gura presei italiene. Motivul pentru care a atras atenția asupra sa
Showbiz

Mădălina Ghenea, în gura presei italiene. Motivul pentru care a atras atenția asupra sa

Mădălina Ghenea, în gura presei italiene. Motivul pentru care a atras atenția asupra sa

Mădălina Ghenea, în gura presei italiene. Motivul pentru care frumoasa româncă a atras atenția asupra sa este de neimaginat. Nimeni nu se mai gândea la așa ceva.

Chiar dacă are 32 de ani, Mădălina Ghenea nu se sfiește să iubească un bărbat cu 12 ani mai tânăr. Frumoasa actriță are o relațe cu Nicolo Zaniolo, fotbalist la AS Roma, potrivit presei italiene.

Diferența de vârstă de 12 ani dintre Nicolo Zaniolo și Mădălina Ghenea nu este o problemă pentru niciunul dintre cei doi. Fotomodelul român și noul ei iubit au dat indicii despre relația lor pe rețelele de socializare, citat de  prosport.ro.

Pentru că a avut o căsnicie și mai multe relații eșuate, fotomodelul român este extrem de dezamăgită de bărbații pe care i-a întâlnit până la acest moment în viața ei și a vorbit despre căsătorie ca fiind un lucru neinteresant.

Aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devino ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îți poate asigura garanții financiare”, povestea aceasta recent.