Actual Showbiz

Madonna anunță un turneu mondial cu ocazia celei de-a 40-a aniversări de când a lansat primul album

Madonna anunță un turneu mondial cu ocazia celei de-a 40-a aniversări de când a lansat primul album
retetesivedete/RV

Material Girl, Madonna, a anunțat că va întreprinde un turneu mondial cu ocazia celei de-a 40-a aniversări în 2023.

Madonna anunță un turneu mondial cu ocazia celei de-a 40-a aniversări de când a lansat primul album

Scriind pe Instagram marți, 17 ianuarie 2023, ea a mărturisit că vrea să sărbătorească lansarea primului ei album, eveniment care a avut loc în urmă cu 40 de ani.

Artista în vârstă de 64 de ani, care a obținut un succes major ca artistă și care a reușit să își relanseze cariera de mai multe ori, a declarat:

”Veniți să vă alăturați petrecerii!”

”Sunt entuziasmată să explorez cât mai multe cântece în speranța de a le oferi fanilor mei spectacolul pe care îl așteaptă de mult timp”.

Turneul intituat seminificativ The Celebration va începe la Vancouver, la data de 15 iulie și va continua prin Canada și Statele Unite, culminând cu o ultimă reprezentație în octombrie 2023.

Apoi, pe 14 octombrie, va merge la arena O2 din Londra, unde va începe etapa europeană a turneului său. Aceasta va fi urmată de spectacole în majoritatea orașelor mari, inclusiv Barcelona, Paris și Berlin.

Ultima reprezentație europeană va avea loc la Amsterdam, pe 1 decembrie a.c.

Una dintre cele mai bine vândute artiste din toate timpurile și cea mai bine vândută artistă, Madonna a vândut peste 300 de milioane de discuri și a acumulat o avere personală în valoare de peste 800 de milioane de dolari.

Vedeta cu zeci de mii de fani din întreaga lume a ajuns în top 10 cu 38 de single-uri și a adunat numeroase numere unu în întreaga lume, inclusiv 13 în Marea Britanie, 21 în Spania și 25 în Canada.

Este, de asemenea, prima femeie care a intrat în top 10 Billboard din SUA în fiecare deceniu începând cu anii 1980.

După ce și-a reinventat încă o dată imaginea și după ce a trebuit să își încheie mai devreme ultimul spectacol din cauza unei accidentări și a pandemiei, turneul mondial de aniversare a 40 de ani promite să fie un eveniment de amploare.

Biletele pentru turneul The Celebration vor fi puse în vânzare vineri, 20 ianuarie 2023.