Info Actual

Info Actual > Showbiz > Madonna, reacție incredibilă. „Voi inspira aerul cu COVID-19”
Showbiz

Madonna, reacție incredibilă. „Voi inspira aerul cu COVID-19”

Madonna, reacție incredibilă. „Voi inspira aerul cu COVID-19”

Madonna, reacție incredibilă. „Voi inspira aerul cu COVID-19”. Madonna pare că ia în râs măsurile de precauție împotriva coronaviuruslui. Vedeta a decis să participe la o petrecere și chiar să facă public acest lucru la doar două zile după ce a recunoscut că este pozitivă la testul cu anticorpi SARS-COV2.

Într-un clip postat pe pagina oficială de Facebook, cântăreața în vârstă de 61 de ani a dezvăluit că a fost testată pozitiv la anticorpii specifici noului coronavirus. La un moment dat, Madonna spune că a făcut un test și a aflat că are anticorpi de coronavirus. Cu toate acestea, cântăreața a spus că are de gând să petreacă timp în afara casei.

Coronavirus: Madonna claims she has antibodies and is going to ...

“Am făcut un test ieri şi am aflat că am anticorpi pentru coronavirus. Prin urmare, mâine voi face o plimbare lungă cu mașina, voi deschide geamul și voi inspira aerul cu COVID-19. Sper că soarele va străluci”, a spus Madonna.

După doar două zile, vedeta s-a și afișat la petrecerea dată cu ocazia zilei de naștere a fotografului Steven Klein. Evenimentul a fos transmis în direct prin Zoom.

Madonna nu s-a sfiit să se îmbrățișeze și să stea foarte aproape de sărbătorit. Vedeta a colaborat cu acesta în numeroase proiecte profesionale. Cu toate că vedeta a fost declarată pozitivă la testul cu anticorpi, asta nu o face neapărat imună la virus, susțin specialiștii.

„Un test cu anticorpi pozitiv arată că cel mai probabil ai fost infectat cu SARS-COVID-2” se arată în informațiile publice ale CDC.

Și, ca la orice petrecere este vizibil faptul că distanțarea socială nu a fost respectată.