Info Actual

Info Actual > Showbiz > Magda Ciumac, în carantină, în Italia! „Ies doar o dată pe săptămână din casă”
Showbiz

Magda Ciumac, în carantină, în Italia! „Ies doar o dată pe săptămână din casă”

Magda Ciumac, în carantină, în Italia! „Ies doar o dată pe săptămână din casă”

Magda Ciumac, în carantină, în Italia! Fosta soție a lui Tolea Ciumac a povestit în cadrul emisiunii „Agenția VIP” despre cât de gravă este situația în Italia, țara în care locuiește acum.

”Este o situație foarte critică aici, ca să nu spun mai mult de atât. Eu sunt bine și Alexander, fiul meu și al lui Tolea. Am noroc că am o casă foarte mare și multe provizii, că eu de obicei sunt o fire precaută. Ideea este că astăzi, aici au fost 57 de persoane testate pozitiv, în toată regiunea. Aici, noi suntem chiar izolați. Eu ies singură din casă, o dată pe săptămână, completez un formular, pentru că are voie o singură persoană în magazin. Am fost sâmbătă și practic până sâmbăta viitoare nu mai pot să ies.”, a spus ea.

Aceasta a povestit că este șocată de numărul mare de cazuri de coronavirus, număr ce crește de la o zi la alta. ”Sunt câteva zeci de mii de oameni contaminați și 2.500 de morți. Sunt foarte panicată. Este foarte,  foarte greu, să vezi tancuri peste tot, să vezi poliție, să vezi oameni care plâng. O vecină din blocul în care stau a început să urle de disperare”, a povestit Magda Ciumac.

Ea a mai spus că fiul său se află în casă de patru săptămâni, deși e foarte greu pentru un copil să stea izolat atât de mult timp. „Fiul meu este în casă de patru săptămâni. Gătesc, spăl, dau cu clor prin casă. Este o prostie să meargă lumea acum să cumpere spirt și clor. Teoretic ne spălam toți pe mâini până acum, nu?”.