Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Magia oamenilor care ne atrag
Ezoteric

Magia oamenilor care ne atrag

Magia oamenilor care ne atrag. Da, există astfel de oameni în viața fiecăruia dintre noi, oameni care ne-au plăcut la prima vedere și nici nu înțelegem cu adevărat de ce.

Oamenii de știință consideră că motivul atractivității unor astfel de oameni poate fi dat de mai multe caracteristici ale lor, un zâmbet special sau chiar o apariție atrăgătoare, dar nimeni nu a putut defini clar acest lucru. Știm însă sigur, în lumea cenușie care ne înconjoară, că prezența lor este ca un curcubeu luminos care ne atrage și ne face mai fericiți.

Oamenii spun însă că această capacitatea a lor de a se face plăcuți este asemănătoare cu magia, deoarece aceasta poate să nu aibă un motiv evident, scrie psihologiadeazi.ro.

 

Magia persoanelor care sunt plăcute

Există oameni cu capacitatea de a-i mulțumi pe ceilalți aproape de la naștere. Ei pot stabili aproape instantaneu contactul cu oricine …

Prezența lor evocă sentimente pozitive și încredere în alte persoane. Această „scânteie” magică și spontană este mai valoroasă decât orice diamant.

Magia oamenilor sinceri și adevărați

Știm cu toții că, dacă încercăm să-i mulțumim pe toți, atunci cel mai probabil nu numai că nu vom realiza ceea ce ne dorim, dar ne vom transforma viața în iad. Acest lucru nu are rost și cu greu poate fi numit comportament sănătos.

Dar, în același timp, observăm că printre noi există persoane care, aproape fără niciun efort, intră instant în contact pozitiv cu aproximativ 80% din toți oamenii pe care îi întâlnesc pe drum.

Acesta este secretul – într-un comportament deschis și prietenos, care ajută la stabilirea relațiilor prietenoase și de încredere cu alte persoane.

Modestia este cea mai atractivă caracteristică

Oameni care evocă simpatie prin ei înșiși, chiar nu încearcă cu adevărat să obțină acestă reacție. Oamenii umili pot acorda atenție altor oameni. Dacă comunică cu cineva, manifestă un interes sincer pentru cuvintele acestei persoane. Ei știu să asculte interlocutorul și în timpul unei conversații se uită în ochii lui. Acesti oamenii se comportă atât de modest și politicos de la bun început încât vom vrea să fim alături de ei cât mai mult timp.

 

Magia oamenilor care ne atrag

Persoanel care ne plac la prima vedere sunt adesea cei mai drăguți, cei mai deschiși și calmi oameni. Sunt atât de deschiși și fericiți pentru fiecare cunoștință nouă, încât în compania lor ne simțim ca și cum ne cunoaștem cu mult timp în urmă. Simțim că putem deschide sufletul acestor oameni și ne putem încredința secretele.

Limbajul lor corporal și alte semnale non-verbale sunt complet libere de încercările de a domina și conduce. Ei nu-și impun condițiile și arată întotdeauna flexibilitate.

Da, există oameni în care această abilitate este literalmente înscrisă în ADN. Și pentru a face plăcere altora, nu trebuie să depună eforturi.

Dar acest lucru nu înseamnă că nu poți învăța să fii plăcut, poți, trebuie doar să vrei.

Și deși nu trebuie să ne placă toți oamenii (și acest lucru este imposibil), este posibil să învățăm să stabilim legături mai strânse cu oamenii din jurul nostru.