Info Actual

Info Actual > Showbiz > Magistrații au decis! Va mai rămâne Alex Bodi în arest la domiciliu: ”În momentul de față pot spune că…”
Showbiz

Magistrații au decis! Va mai rămâne Alex Bodi în arest la domiciliu: ”În momentul de față pot spune că…”

Magistrații au decis! Va mai rămâne Alex Bodi în arest la domiciliu: ”În momentul de față pot spune că...”

Alex Bodi a fost eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu chiar înainte de sărbătorile de iarnă! Cu toate că tribunalul îi repinsese cererea, controversatul om de afaceri a primit acordul instanței de a fi plasat în arest la domiciliu.

Alex Bodi, riscă să fie trimis din nou în arest preventiv, după ce a fost acasă de Crăciun și de Revelion. Miercuri, 13 ianuarie, înversunatul afacerist s-a prezentat la Craiova unde a așteptat decizia judecătorilor.

Se pare că, Alex Bodi va rămâne în continuare, în arest la domiciliu, pentru 30 de zile, în perioada 17 ianuarie – 15 februarie, după cum au decis magistrații. Ulterior, el se va prezenta iar în fața instanței pentru o nouă decizie.

Alex Bodi nu scapă de arestul la domiciliu

Alex Bodi este suspect într-un dosar privind constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, șantaj și proxenetism.

”Nu știu ce va fi. Vedem după. Nu știu cât va dura, habar nu am. S-a amânat puțin din ce am înțeles”, a spus Alex Bodi.

Alex Bodi, mai îndrăgostit ca niciodată

Alex Bodi est mai îndrăgostit ca niciodată de iubita lui, Daria Radionova. Fericirea să fie completă ar trebui doar să i se clarifice situația legală. Afaceristul a afirmat despre iubita lui că a renunțat la tot pentru el și, mai mult de atât, acesta vrea să se căsătoarească din nou.

”Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață.

La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment se află pe lista de dorințe”, a povestit Alex Bodi, la Antena Stars.