Info Actual

Info Actual > Showbiz > Majda Aboulumosh, operată de urgență. Care este starea de sănătate a vedetei
Showbiz

Majda Aboulumosh, operată de urgență. Care este starea de sănătate a vedetei

Majda Aboulumosh, operată de urgență. Care este starea de sănătate a vedetei

Majda Aboulumosh, operată de urgență. Care este starea de sănătate a vedetei.

Majda Aboulumosha trece printr-una dintre cele mai prolifice momente ale vieții sale. Pe 14 octombrie a împlinit 33 de ani, iar două zile mai târziu se pregătea de operație. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe contul său de Facebook. Vedeta a prezentat pentru o lungă perioadă de timp emisiuni la Antena Stars, alături de Cristi Brancu sau de Andrei Ștefănescu. Momentan, actrița s-a retras din luminile reflectoarelor, dar nenumărate oferte în mai multe domenii.

„Buna dimineata! Inca putin si intru in operatie. Momentan nu ma incearca nicio emotie, nu-mi dau seama daca se datoreaza faptului ca stiu ca sunt pe maini foarte bune sau pur si simplu asta imi e felul, sa imi pastrez calmul.
Am luat aceasta decizie dupa multe consultatii. Am ales sa va spun, pentru ca ma urmariti de atata timp si v-ati obisnuit cu sinceritatea mea. Sunt convinsa ca sunt multe femei care isi doresc sa faca acest pas si poate ca nu au avut curajul sau nu au stiut unde sa mearga.
Parerea mea este sa cereti intotdeauna mai multe opinii, sa vorbiti cu medicul si sa mergeti acolo unde va simtiti in siguranta.  Desi @ensar_duman imi este un prieten foarte bun, mi-a zis sa merg acolo unde simt, sa vorbesc cu medicii si sa iau cea mai buna decizie pentru mine.
Asa am facut, doar ca siguranta mea este la @esteworld. Nu este prima data cand vin, iar daca ma intorc e clar ca aici simt ca medicii sunt foarte atenti cu mine, foarte stricti si fac totul pentru a face ca frumusetea estetica sa fie una, in primul rand, sanatoasa. Va multumesc pentru sustinere”, a fost mesajul Majdei Aboulumosha.

„Operația a durat în jur de 4 ore, iar eu mă simt foarte bine”

Imediat după ce a ieșit din operație, actrița a declarat pentru Click! că a suferit o operație de pastopexie, adică o operație de lifting mamar. Vedeta a mai spus că a simțit că are nevoie de această procedură, după ce a slăbit 20 de kilograme.
“Am ales să fac operația de mastopexie pentru că am slăbit peste 20 de kilograme. Nu am optat însă pentru o mărire de sâni, deoarece mă simt confortabil așa. Cât despre perioadă, am decis să mă operez pe timp de pandemie, chiar în Turcia, pentru că știam că merg într-un spital sigur, cu medicii profesioniști, care pun sănătatea pacientului pe primul plan.
Am făcut testul COVID la internare. Eu am mare încredere în Ensar Duman, consilier medical și reprezentant al spitalului din Turcia, în România, nu spun asta pentru că îmi este prieten, dacă el știa că există vreun risc sau nu e momentul să plec, mi-ar fi spus. Și asta nu doar mie, așa procedează cu toți pacientii lui. Operația a durat în jur de 4 ore, iar eu mă simt foarte bine. Voi sta în spital o singură seară, mâine mă externez”, a declarat Majda pentru sursa citată.