Diverse

Mall-urile s-au luat la întrecere în oferte și decoruri de Crăciun. Este o adevărată sărbătoare

Mall-urile s-au luat la întrecere în oferte și decoruri de Crăciun. Este o adevărată sărbătoare

Mall-urile s-au luat la întrecere în oferte și decoruri de Crăciun. Este o adevărată sărbătoare

Pe măsură ce sărbătorile de iarnă se apropie, cele mai mari centre comerciale îmbracă straiele de sărbătore. Au decorat magazinele cu instalații luminoase și, mai mult, au realizat o campanie cu mesaje motivaționale.

Prin ”Luminițe cu EXTRA OPTIMISM”, antreprenorii își doresc să aducă zâmbet și gânduri bune tuturor celor care ajung acolo în această perioadă.

Săptămâna trecută, s-a marcat apropierea sărbătorilor de iarnă prin deja tradiționala aprindere a instalațiilor luminoase de Crăciun, printr-un show spectaculos de lumini, lasere, muzică și video mapping. În doar 3 zile, peste 1500 de mesaje emoționante au lăsat internauții pe platforma mall-ului la categoria „optimism”, acolo unde au scris motivele pentru care sunt și au rămas optimiști în această perioadă.

„Timpul petrecut alături de nepoții mei mă face optimist!”, ”Viața este atât de scurtă și frumoasă, trebuie să te bucuri de lucrurile mărunte pe care le trăiești în fiecare zi” sau ”Vorbește cu cei dragi, savurează o prăjitură, stai în brațele persoanei iubite!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care bucureștenii le-au putut vedea proiectate pe fațada unui centru comercia.

Premii în valoare de 100.000 de lei!

În perioada 18 noiembrie – 5 decembrie, bucureștenii pot câștiga premii garantate în valoare de 100.000 de lei, pe baza bonurilor de cumpărături de minim 150 de lei (sau 300 de lei din hypermarket și magazinul de bricolaj pentru casă și gradină). Cumpărătorii pot pleca acasă cu: voucher sesiune de shopping în valoare de 600 lei în mall, carduri cadou de 250 lei, bijuterii de aur, lingou de aur, încărcător wireless, pat fleece, USB stick, mini boxă portabilă, vouchere sau o mulțime de alte premii pe care le pot lua pe loc.

Mai mult, oamenii se pot bucura de o instalație anamorfică – un concept artistic care, în funcție de perspectiva din care este privit, dezvăluie o imagine simbol. Creația este un simbol pe care fiecare va putea lăsa un mesaj, un gând pozitiv la final de an.