Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mama Oanei Roman, din nou la spital! Vedeta a făcut anunțul. ”Din păcate trebuie să-i mai fac o intervenție”
Showbiz

Mama Oanei Roman, din nou la spital! Vedeta a făcut anunțul. ”Din păcate trebuie să-i mai fac o intervenție”

Mama Oanei Roman, din nou la spital! Vedeta a făcut anunțul. ”Din păcate trebuie să-i mai fac o intervenție”

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, la aproape o lună după ce a fost operată de urgență, a ajuns din nou la spital, pe mâna medicilor. Din cauza unei probleme de sănătate apărute în urma operației prin care a trecut, aceasta va trece iar printr-o intrvenție.

Mioara Roman, în urmă cu o lună, a fost operată de urgență pentru a i se înlătura colecistul. Oana Roman a anunțat cu ce probleme de sănătate se confruntă mama sa, în vremea aceea, postând un mesaj, pe o rețea de socializare.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, spunea Oana Roman acum o lună pe rețelele de socializare.

Mioara Roman trece printr-o nouă intervenție

Oana Roman a anunțat, din nou, că Mioara Roman, mama sa va trece printr-o nouă intervențit, deoarece starea sa de sănătate s-a deteriorat. Și de data aceasta vedeta a făcut anunțul,  postând un mesaj tot pe o rețea de socializare.

”Din păcate trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic.”, a spus Oana Roman pe Instagram, potrivit Spectacola.