Lifestyle

Manelistul care dorește să se implice în camania de vaccinare. De aici începe…

Manelistul care dorește să se implice în camania de vaccinare.  De aici începe…

Pentru revenirea cât mai repede la normalitate, autoritățile doresc ca populația Românieie să se vaccinexe în număr cât mai mare. Pentru că românii ocupă ultimele locuri în lume în ceea ce privește intenția de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiță a propus implicarea menliștilor în campanie.

Valeriu Gheorghiță a spus că, din păcate, o mare parte a instituțiilor statului și-au pierdut credibilitatea în fața românilor. El a spus că din acest considerent este important ca oamenii care au un anumit grad de credibilitate să-i convingă pe cei din jur să de vaccineze.

„Aceasta este realitatea: mare parte a instituţiilor statului nu se bucură de o credibilitate foarte crescută”

„Aceasta este realitatea: mare parte a instituţiilor statului nu se bucură de o credibilitate foarte crescută în rândul oamenilor. Tocmai de aceea este important să implicăm alţi vectori care se bucură de o credibilitate mult mai mare şi care pot să schimbe mentalităţi, sunt lideri de opinie şi care sunt, dacă vreţi, urmaţi în acţiunile lor de foarte multe persoane. Tocmai de aceea am şi avut o serie de întâlniri chiar de la Guvern cu reprezentanţii asociaţiilor de primari, de comune, de municipii, Consilii judeţene, tocmai pentru a găsi cele mai bune soluţii prin care informaţia să ajungă la fiecare om”, a explicat Valeriu Gheorghiţă.

În contextul în care în trending Youtube România, din top 10, 9 sunt mai mereu manele, primul cântăreț care a transmis că dorește să dea curs invitației coordonatorului campaniei de vaccinare este manelistul Tzancă Uraganu.

În ultima perioadă acesta a fost un abonat la locul 1 în trending Youtube și toate piesele sale se bucură de un succes enorm. Lucian Mândruță, jurnalist, lector universitar și prezentator de televiziune și de radio, a fost cel care a spus la Digi24 că a vorbit cu Tzancă Urganu și că acesta a promis că va lansa o piesă în care-și va încuraja fanii să se vaccineze.

De altfel, industriile HORECA și de evenimente au fost printre cele mai afectate, deci implicare cântăreților reprezintă un pas înainte inclusiv pentru ei, care de mai bine de un an sunt obligați să nu mai aibă niciun concert. Iar de acolo veneau sume importante de bani.

Așadar, Tzancă Uraganu este primul cântăreț de manele care dă o mână de ajutor în campanie pro-vaccinare.