Diverse

Manelistul Narcis de la Bărbulești l-a înnebunit pe actorul Tyrese Gibson din ”The Fast and the furious”. Ce a spus despre român

Manelistul Narcis de la Bărbulești l-a înnebunit pe actorul Tyrese Gibson din ”The Fast and the furious”. Ce a spus despre român

Nunțile românești în care manelele răsună au ajuns virale și la tiktokeri de peste ocean. Dacă până acum în top erau Florin Salam și Adrian Minune, iată că a venit rândul și altor lăutari talentași să fie sunt ascultați cu bucurie, de nume celebre din lume.

Narcis de la Bărbulești le-a luat mințile americanilor

Ultimul care a intrat pe lista favoriților unui VIP din SUA este Narcis de la Bărbulești, care i-a făcut o impresie extraordinară actorului Tyrese Gibson din ”The Fast and the furious”. Acesta a fost atât de fascinat de prestația românului, încât a postat pe pagina sa de socializare un videoclip cu lăutarul din România, iar fanii au fost extrem de bucuroși.

Momentul în care Narcis cânta la o nuntă din țară a fost urcat pe rețelele de socializare în decembrie anul trecut, iar comentariile au început să curgă pe bandă rulantă. E lesne de înțeles că viralizarea nu s-a oprit doar la contul de Instagram al lui Gibson.

“Dumnezeule, vreau să aud mai mult vocea dumneavoastră”

„Omg, nu pot să cred asta [dacă îl cunoașteți, vă rog să îl etichetați. Dumnezeule, vreau să aud mai mult vocea dumneavoastră. Mulțumesc mamei @kimburrelllove pentru că mi-a trimis asta, whoa whoa whoa!”, este mesajul pe care actorul Tyrese Gibson l-a postat în descrierea videoclipului.

@spillingteawithjaybee

#stitch with @spillingteawithjaybee #culture #gypsy #fyp #tiktok #singing #music

♬ original sound – Jaybee

În scurt timp, cunoscutul creator de conținut de peste ocean Jaybee a preluat și el videoclipul și a reușit să strângă milioane de vizualizări cu manelistul Narcis de la Bărbulești.

Și fanii lui Jaybee sunt pur și simplu fascinați de talentul cu care a fost hărăzit românul și îl felicită pentru vocea sa extraordinară. E clar că lăutarul e în culmea fericirii după un asemenea succes și, cu siguranță, va face tot ce va putea pentru a se menține în topul celor mai buni dintre cei buni.