Info Actual

Info Actual > Diverse > Maradona: “Am fost dependent de droguri, sunt și voi fi”
Diverse

Maradona: “Am fost dependent de droguri, sunt și voi fi”

Maradona:

Maradona, fost legendar fotbalist argentinian, nu a avut nicio problema in a recunoaste ca este in continuare dependent de droguri.

Fostul mare fotbalist argentinian susține că nu a folosit niciodată droguri pentru a se stimula în timpul meciurilor, ca jucător.

„Am luat droguri o parte din cariera mea, dar niciodată nu le-am folosit pentru a mă stimula. Cei care spun că poți fi stimulat de cocaină nu știu nimic. Dacă iei cocaină ca să joci fotbal, nu poți juca. Cocaina nu te ajută pe gazon.

Am fost dependent de droguri, sunt dependent de droguri și voi fi. Pentru că dependentul de droguri nu este iertat pentru nimic”, a declarat Maradona pentru Marca.

Mai mult, Maradona a vorbit și despre boala Covid-19. „El Pibe d`Oro”, fost jucător la Napoli vreme de 7 ani, a spus că, În Italia, pandemia de coronavirus nu a fost luată în serios, motiv pentru a ucis atâtea persoane.

„Am locuit 7 ani la Napoli. Am familie acolo, prieteni, oameni care mă iubesc şi pe care îi iubesc. Italia face parte din viaţa mea şi vreau să transmit un mesaj de susţinere.

Mă bucur că toată lumea a realizat că trebuie să stea în casă, sper ca şi Argentina să ia măsuri la timp. Unii tratează în glumă situaţia, dar aici până în urmă cu câteva zile nimeni nu pomenea de pandemie, de coronavirus. Toată lumea se pupa, stadioanele erau pline.

Acum, sperăm să trecem cu bine de această criză. Este greu să educi o ţară întreagă în 15 minute. Totul se rezolvă cu educaţie, disciplină şi respect. Noroc tuturor!”, a adăugat fostul mare fotbalist.