Social

Marcel Ciolacu, la aniversarea fiul său: Sunt mândru de tine

antena 3

Astăzi, liderul PSD, Marcel Ciolacu, și-a sărbătorit fiul. Președintele Partidului Social Democrat a postat un mesaj emoționant, dar și câteva fotografii, pe o rețea de socializare.

”Astăzi este ziua fiului meu, Filip. Îi doresc să fie sănătos și să privească cu încredere în viitor. Îi urez să-și îndeplinească visul de a deveni un medic foarte bun care să muncească aici, în țară, fiindcă știu că vrea să-și ajute cât mai mult semenii. Să-și facă o familie mare și frumoasă și să fie unul dintre milioanele de tineri care vor schimba România într-o țară modernă, prosperă și mult mai curată.

La mulți ani, Filip! Sunt mândru de tine și de realizările tale și îți voi fi întotdeauna alături!”, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu.

Filip, student la Medicină

Filip a absolvit Colegiul Național B.P. Hasdeu din Buzău, unul dintre liceele de top din România, iar acum este student la Universitatea de Medicină.

După ce a aflat de victoria obținută de viitorul medic, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj.

”Toată munca, nopțile nedormite și emoțiile ultimelor săptămâni și-au arătat azi roadele: Filip a intrat la medicină!

Sunt tare mândru de tine, fiule! Sunt convins că o să ajungi un medic bun, pentru că medicina înseamnă în primul rând a iubi oamenii. Iar tu ai o inima mare!”, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu în 2018, potrivit DC News.