Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea despre marea opinteală. „Cum să distribui lumina într-o noapte, pe bază de voluntari”
Showbiz

Mircea Badea despre marea opinteală. „Cum să distribui lumina într-o noapte, pe bază de voluntari”

Mircea Badea despre marea opinteală. „Cum să distribui lumina într-o noapte, pe bază de voluntari”

Mireca Badea despre marea opinteală a celor care conduc România. „Cum să distribui lumina într-o noapte, pe bază de voluntari”. Mircea Badea a vorbit în emisiunea „În gura presei” despre subiectul zilei: acordul BOR-MAI.

După ce ministrul de Interne a comunicat noile modificări la acordul între MAI și BOR, cu privire la distribuirea Luminii Sfânte în noaptea de Înviere, jurnalistul a avut o primă reacție.

534„Cred că adevăratul miracol e felul în care vor reuși cei de la MAI și voluntarii să facă treaba asta cu distribuirea Luminii, în noaptea de Înviere. Eu am înțeles prin fereastră, prin pervaz, sunt cel mai mare fan al acestei inițiative. Știu că în România s-a făcut un recensământ. Cât a durat recensământul? Măcar o lună, sau două. Îți dai seama, să distribui lumina într-o noapte, la toată lumea din țara asta, pe bază de voluntari, este absolut senzațional. Așa ceva trebuie văzut”, a spus Mircea Badea.

„Asta cu lumina, le-a intrat rău pe contrasens”

Jurnalistul Antenei 3 a ironizat modul în care cei care conduc țara prioritizează importanta subiectelor sociale. „Chiar vreau să văd. Acesta chiar e un subiect, pentru că văd că marea opinteală a celor care conduc România este pe acest subiect. Măștile, mănușile, spitalele care nu sunt, astea sunt undeva în subsolul preocupărilor. Oriucm n-au constituit o piatră de încercare. Asta cu lumina, le-a intrat rău pe contrasens”, a mi spus Mircea Badea.