Lifestyle

Maria Constantin și-a adus aminte că a fost bătută și înșelată! Dezvăluiri, la doi ani de la moartea lui Marcel Toader

Maria Constantin și-a adus aminte că a fost bătută și înșelată! Dezvăluiri, la doi ani de la moartea lui Marcel Toader

Maria Constantin și-a adus aminte că a fost bătută și înșelată! Dezvăluiri, la doi ani de la moartea lui Marcel Toader. Artista susține că a trăit o adevărată dramă în timpul căsniciei cu omul de afaceri.

Cântăreața a mai declarat că agresiunile fizice au fost motivul divorțului din 2017 și că a fost bătută și pentru că a spus că vrea să pună capăt relației.

”Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplul fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec. Am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Asta e cel mai dureros…

Maria Constantin și-a adus aminte că a fots bătută și înșelată! Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros… atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ai fi, nu mai există comunicare, apreciere, te simți în plus… am consierat că decât să fiu în plus, mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine”, a spus Maria Constantin, la Antena Stars.

Pentru a face față acestei traume, Maria Constantin spune că a fost nevoită să apeleze la psiholog.

A fost foarte dur că a lovit în familia mea

”În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta. Toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat și plângea… Eu încercam să fiu tare și îmi doream ca a doua zi să nu mă mai trezesc. Am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate”, a mai declarat Maria Constantin.