Info Actual

Info Actual > Diverse > Marica rupe tăcerea: ce spune despre scandalul-monstru în care a fost implicat
Diverse

Marica rupe tăcerea: ce spune despre scandalul-monstru în care a fost implicat

Marica rupe tăcerea: ce spune despre scandalul-monstru în care a fost implicat

Marica rupe tăcerea despre scandalul-monstru în care a fost implicat. Idila dintre Marica și Ana, nora lui Florin Muntean, fostul patron al Transgaz, s-a terminat prost. A generat un scandal imens în lumea fotbalului și nu numai.

Plin de regrete, fostul jucător de fotbal a transmis un mesaj pe contul său de Facebook în care recunoaște că a greșit.

”Orice fapta buna trece foarte usor neobservata. Orice greseala ajunge foarte usor pe prima pagina.
Dar daca stiam ca e nevoie de 4h si nu de ani de munca, sacrificii si rezultate pentru a fi cine ati facut sa fie in ultima saptamana Ciprian Marica, imi schimbam strategia inca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca si performanta in schimb. Eu fraier, nu?

Revin aici cu pozitia mea oficiala, prilej cu care sper ca familia si apropiatii mei sa nu mai fie hartuiti dupa declaratii sau stiri fabricate pe surse. Daca stiam ca astfel de subiecte intra la categoria “interes national”, as fi cautat ca pentru fiecare reprezentare a Romaniei in echipa nationala, fiecare gol, fiecare proiect sustinut de Fundatia Ciprian Marica, fiecare investitie cu bani munciti sa fie presarata cu scandal”, spune Marica.

Marica rupe tăcerea: Cine da dreptul celor de pe margine de a rani oameni

„Omul este suma acţiunilor sale – ce a facut, ce poate face, ce lasa mostenire. Nimic altceva. A tuturor actiunilor, un om nu poate fi caracterizat dupa o singura fapta, indiferent daca e buna sau rea! Mi-am trait cariera intre aplauze si injuraturile adversarilor, nu sunt afectat de rautatea voastra, de placerea voastra de a da cu pietre, dar faceti si victime colaterale. Cine da dreptul celor de pe margine de a rani oameni care nu au gresit, dar care au suferit deja destul de pe urma greselii altora?”, mai spune Ciprian.

Ciprian Marica a greșit. El spune că îi pare rău, iar acesta este ultima reacție pe acest subiect.

„Da. Am gresit. Imi pare rau. Sunt un om care, iata, traieste fara sa stie intr-o societate de un alb imaculat, cu oameni fara greseala. Sa nu va asteptati la alte reactii din partea mea. Nu raspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Va multumesc, in schimb, pentru creativitatea generata din grija pentru mine. Chiar ma gandesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niste tineri talentati.

Aveti grija de voi! Mi-as fi dorit sa va urez sa fiti mai buni! Dar asta e! Sa fiti sanatosi!
Ciprian Marica”, a încheiat fostul fotbalist.