Info Actual

Info Actual > Showbiz > Marina Almășan a avut o relație secretă. Cine a fost misteriosul bărbat din viața vedetei
Showbiz

Marina Almășan a avut o relație secretă. Cine a fost misteriosul bărbat din viața vedetei

Marina Almășan a avut o relație secretă. Cine a fost misteriosul bărbat din viața vedetei

Marina Almășan a avut o relație secretă. Marina Almășan a fost dorită de mulți bărbați ”îndrăzneți”, iar unul dintre ei a fost chiar Georgica Cornu, președintele CCIA Timiș. Povestea lor a fost ținută la secret, însă vedeta TV s-a confesat admiratorilor într-o postare pe Facebook.

604„L-am cunoscut pe Georgică absolut întâmplator, la un Bal al Speranţei ( loc predestinat!) , pe care l-am prezentat, la Timişoara, la invitaţia prietenei mele, Maria Grapini. M-a uimit generozitatea cu care omul de afaceri, atât de modest ca şi înfăţişare, s-a implicat în ajutorarea unor nefericiţi ( acesta era scopul evenimentului). Apoi ne-am revazut întâmplator, la Bucureşti. La o cafea, servită undeva, pe Dorobanţi… Şi nu stiu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr…

Povestea lui – a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri (tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară. A fost primul om căruia i-am povestit despre drama pe care o trăiam, în taină, despre impresara cu care soţul meu alesese, de mai multă vreme, să-şi bată joc de familia lui, de copii si de femeia căreia, oficial şi în cântecele sale, îi jurase iubire veşnică…”, a mărturisit Marina Almăşan pe pagina ei de Facebook.

 Marina Almășan a avut o relație secretă. “Am depăşit împreună mizeriile din presă”

„Acel moment ne-a apropiat. De atunci, ne-am ajutat şi sustinut reciproc în toate furtunile care s-au abătut în vieţile noastre. Am depăşit împreună, suferind din greu, mizeriile din presă , potrivit cărora eram nişte aventurieri iresponsabili, care ne bătuseram joc de partenerii noştri de viata, înşelându-i. Mult mai tarziu, jurnaliştii au fost nevoiţi să accepte că lucrurile stătuseră exact pe dos şi să recunoască faptul că, la originea acelei campanii defăimătoare, se aflau înşişi partenerii noştri de viaţă, care încercau cu disperare să iasă basma curată, acuzându-ne pe noi taman de ceea ce se făcuseră ei vinovaţi’’, a mai scris Marina Almăşan.