Info Actual

Info Actual > Showbiz > Marina Almășan are pile la Obama: „El e pașaportul meu!”
Showbiz

Marina Almășan are pile la Obama: „El e pașaportul meu!”

Marina Almășan are pile la Obama: „El e pașaportul meu!”

Marina Almășan are pile la Obama: „El e pașaportul meu!” Cunoscutul om de televiziune a publicat pe contul său de Facebook o imagine cât o mie de cuvinte. Aceasta apare alături de câinele său, Obama. Marina îl numește „pașaportul meu” spre lumea de afară. Aluzia se referă, evident, la faptul că poate să-l scoată la plimbare în jurul blocului, ceea ce-i oferă și ei șansa de o „evadare” din izolarea la domiciliu.

De altfel, Marina Almășan consideră că mai periculoasă decât pandemia de coronavirus este frica. „Ieri vorbeam la telefon cu o prietenă. Evident,pe o temă “de sezon”. I-am spus, la un moment dat: ”Știi ce cred ca o să ne omoare pe noi? ( cel putin psihic). FRICA! Groaza asta că..nu știi de unde atacă dusmanul nevăzut, nu știi dacă te va alege pe tine, sau pe cineva drag ție, nu știi cât de puternic îți este sistemul imunitar, cât de mari șansele să ieși teafăr din poveste asta..”.

Astăzi cineva mi-a redirecționat un video, în care mi-am regăsit gandul. Pesemne că, în aceste clipe, toată Planeta gândește la fel. Coronavirusul ne-a adus pe toți la un numitor comun… Frica face parte din el”, a scris aceasta pe contul său de Facebook.

.