Info Actual > Showbiz > Marina Almășan, despre meseria de jurnalist: „Nimic nu mai este ca înainte”
Showbiz

Marina Almășan, despre meseria de jurnalist: „Nimic nu mai este ca înainte”

Marina Almășan, despre meseria de jurnalist: „Nimic nu mai este ca înainte”

Marina Almășan, despre meseria de jurnalist: „Nimic nu mai este ca înainte”. Este remarca amară a unui jurnalist obișnuit să fie mereu în linia întâi a vieții de televiziune.

Întreaga societate se află în transformare. Izolarea și teama de ziua de mâine produc reacții diferite în oameni. Vedetele TV, prin notorietatea de care se bucură, pot fi barometrul societății. Comentariile lor creionează în aceste zile starea poporului român.

După ce România a intrat în stare de urgență, mulți dintre români încearcă să își reconsidere reperele. Una dintre vedetele aflate în vacanță forțată este și Marina Almășan. Aceasta a realizat că ceva s-a schimbat definitiv în societatea românească. Almășan încearcă, însă, să nu își piardă speranța.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Marina Almășan descrie locul său de muncă, televiziunea, ca „un teritoriu selenar, în care o forţă nevăzută a suprimat orice formă de viaţă…”.

„M i-e dor să-mi salut, din nou, telespectatorii”

„Cândva, în platoul emisiunii noastre era lume multă. Era veselie, o atmosferă caldă, oamenii erau destinşi, invitaţii veneau cu drag, publicul era incântat să se amestece cu vedetele. Acum…platourile de filmare sunt pustii.. Camerele de filmat au încremenit, întunericul a pus stăpânire pe locurile altădată pline de lumină. Totul arată precum un deşert, lipseşte viaţa. Cu cateva excepţii ( colegii care lucreaza la foc continuu si spre care îmi îndrept admiraţia şi gândul meu bun) , televiziunea pare a fi un teritoriu selenar, în care o forţă nevăzută a suprimat orice formă de viaţă…

Amintirile sunt însă puternice şi colorate. La fel ca şi speranţa noastră că lucrurile vor reintra cât de curând în normalitate. Să nu ne invidiaţi că stăm acasă, că avem o “vacanţă” prelungită..Noi, cei din această meserie, ne găsim cu greu locul în afara platourilor de filmare, departe de invitaţii noştri şi de telespectatori – cei care ne-au definit, până mai deunăzi, existenţa…
Mi-e dor sa-mi salut, din nou, telespectatorii mei dragi, să le vorbesc, să-i bucur sau să-i întristez cu subiectele mele, să le aduc în casă poveştile ticluite , alături de echipa mea minunată. Mi-e dor şi de aceasta din urmă, care mi-a fost familie atâta vreme. Vorbim între noi , ne scriem, ne sunăm , dar…parcă nimic nu mai e ca înainte”, a fost mesajul vedetei.