Info Actual

Info Actual > Showbiz > Marina Almășan, mesaj dur la adresa românilor întorși acasă: „Ticăloșii care ni se-ntorc în țară”
Showbiz

Marina Almășan, mesaj dur la adresa românilor întorși acasă: „Ticăloșii care ni se-ntorc în țară”

Marina Almășan, mesaj dur la adresa românilor întorși acasă: „Ticăloșii care ni se-ntorc în țară”

În ultima perioadă de timp, românii aflați în diaspora s-au întors în țară de frica pandemiei. În acest context, Marina Almășan este extrem de revoltată și a scris un mesaj dur la adresa românilor întorți acasă.

”Cei ce ne-au adus, în dar de Paști, coronavirusul, sunt cei plecați să muncească “la negru”, să fenteze autorități străine, să-i lase pe cei de acasă fără cei mai buni meșteri, și asta fără nicio remușcare. “Banul învârte lumea” spune un proverb. Le-a învârtit mințile multora, trimitându-i în toate cele patru zări, departe de țara lor, și nu doar pentru a munci în mod cinstit. Ci si pentru a cerși, mutilând cu zdrențele lor chipul celor mai frumoase orase ale lumii, pentru a face tumbe prin așternuturile plătitorilor în valută, pentru a șterge la fund bătrânii altora, lăsându-i pe ai noștri să moară singuri, uitați de lume. Sunt concetățenii nostri care au dat buzna “în lumea civilizată”, dar nu pentru a i se alinia, ci pentru a fura, tâlhări, înșela sau chiar ucide, cu sânge rece. Pentru a scuipa, prin toate acestea, imaginea țării lor. Aceștia sunt “românii care se întorc brusc acasă”!!

Marina Almășan: Ei sunt descreierații

„Ei se află în spatele panicii generale, a oamenilor ce au început să ne moara, a medicilor care-și riscă viața în aceasta luptă crancenă. Ei sunt descreierații care și-au dat, brusc , seama că, la o adică, numai fraierii din țara ta îți pot veni în ajutor. Lor le datorăm răspindirea epidemiei, pentru ei statul român trebuie să consume bani cu carantine, forțe de ordine, monitorizări la domiciliu și, mai apoi, asistența medicală. Dar ei nu sunt DIASPORA! Ei sunt niște descreierați, pe care nu i-am fi vrut niciodată înapoi, căci țara ne-ar fi mai curată fără ei. Iar acum, mai sănătoasă”, a scris Marina Almășan, pe femeide10.ro.

Editorialul poate fi citit integral AICI.