Showbiz

Marina Almășan, mesaj tulburător după moartea lui Victor Socaciu: Am o datorie față de tine!

Marina Almășan, mesaj tulburător după moartea lui Victor Socaciu: Am o datorie față de tine!

Marina Almășan, mesaj tulburător după moartea lui Victor Socaciu. Celebra prezentatoare a publicat pentru prima dată piesa cântată cu regretatul artist.

„Victor, am o datorie față de tine… Ai plecat știu, supărat – printre multe alte supărări pricinuite de cei din jurul tău – că niciodată, dar niciodată în atâta amar de ani petrecuți alături, eu nu am vrut să cântăm împreună, public, cântecul nostru… ”Inelul lui Saturn” s-a născut în anul în care ne-am căsătorit, pe muzica ta, versurile noastre…

Iar la un an distanță, la insistențele tale, l-am cântat împreună, într-un studio profesionist, pentru noul tău CD (Lânga inimă îmi stai). Da, știu că îți plăcea să mă asculți cântând prin casă, în timp ce trebăluiam, cu Victoraș în pântecele mele, dar tu știi că n-am vrut nici in ruptul capului să ies pe scenă și să cânt alături de tine: tu erai atât de mare, eu…o biată amatoare cu ceva voce și multă-multă iubire în suflet..

Eu aveam emisiunile mele, tu – scenele țării

Ai tot tras de mine, dar eu refuzam mereu, știind bine care-mi era locul. Eu aveam emisiunile mele, tu – scenele țării. Într-un târziu, așadar, am înregistrat piesa, ea a apărut pe CD, însă te-am rugat să nu faci vâlva în jurul acestui cântec. Altele erau piesele de rezistență ale albumului tău, altele meritau să circule, să iasă în față. “Inelul lui Saturn” era al nostru, numai al nostru și așa trebuia să rămână……

Astăzi am hotărât să-i dau drumul să zboare. Să zboare în urma sufletului tău, care știu că a plecat atât de neliniștit. Dincolo…Ia cu tine, Victor, cântecul nostru, să-ți țină de cald. Să-ți fie în jurul sufletului, ca un inel. Al lui Saturn…”, a scris Marina Almășan, pe pagina de Facebook.

Victor Socaciu, autor român de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat, a murit la 68 de ani. Artistul a decedat la Spitalul Carol Davila Bucureşti. Anunțul a fost făcut public chiar de către fiica sa, distrusă de durere în urma plecării a celui care i-a fost tată.