Lifestyle

Mărturie cutremurătoare la Survivor. Elena Ionescu. „Merg în fața oamenilor să mă vadă așa cum sunt”

Mărturie cutremurătoare la Survivor. Elena Ionescu. „Merg în fața oamenilor să mă vadă așa cum sunt”

Mărturie cutremurătoare la Survivor. Elena Ionescu. „Merg în fața oamenilor să mă vadă așa cum sunt”. Elena Ionescu este concurentul cu unul dintre cele mai spectaculoase parcursuri în emisiunea de la Kanal D. Contestată de unii și aplaudată de alții, cântăreața se află, acum, în semifinalele Survivor România.

În cadrul emisiunii Fan Arena, Elena Ionescu a vorbit despre frustrările fiicei sale. Una dintre cele mai mari probleme ale Elenei Ionescu este acneea. Fosta solistă de la Mandinga a suferit mult din această cauză. Uneori a fost chiar și jignită pentru această problemă.

Problemele Elenei Ionescu cu acneea au început în anul 2013 și abia în 2019 cântăreața a început să simtă unele îmbunătățiri ale problemei de sănătate.

„A fost mai mult o frustrare. Problemele au apărut din 2013, după Eurovision, a mers la foarte mulți medici. În final, acum mai bine de un an, a găsit un medic și s-a văzut o îmbunătățire. Frustarea a fost că nu era mulțumită, era uneori jignită. Oamenii nu mai vedeau frumusețea, vedeau aspectul fizic.

Ea a spus, „Merg în fața oamenilor să mă vadă așa cum sunt. Poate că oamenii văd și frumusețea lăuntrică”. Iar pentru ea asta a contat. Eu consider că ea este împlinită. Este ceea ce și-a dorit. A cunoscut oameni cu care a format echipe. Eu, ca om, o văd împlinită și mulțumită pentru ceea ce face acolo. Dacă nu era așa, eu o vedeam altfel. E împlinită”, a mărturisit mama Elenei Ionescu.