Info Actual

Info Actual > Diverse > Mărturii cutremurătoare. Fostul președinte al Barcelonei: „Carantina e paradis față de închisoare”
Diverse

Mărturii cutremurătoare. Fostul președinte al Barcelonei: „Carantina e paradis față de închisoare”

Mărturii cutremurătoare. Fostul președinte al Barcelonei: „Carantina e paradis față de închisoare”

Mărturii cutremurătoare. Fostul președinte al Barcelonei: „Carantina e paradis față de închisoare”. Sandro Rosell, fostul preşedinte al Barcelonei, a ispăşit o pedeapsă cu închisoarea de 643 de zile.

Rosell a fost președinte al catalanilor între 2011 și 2014, iar problemele cu justiţia au fost declanşate de transferul lui Neymar.  Acesta a fost eliberat din închisoare în urmă cu un an. El consideră că această perioadă de carantină este „paradis” față de perioada de arest.

389„În închisoare ori mori ca persoană în sinele tău, ori ieşi mai puternic. Acum, carantina asta mi se pare paradis faţă de cei doi ani petrecuţi după gratii. Acum am spaţiu, nu o celulă de 12 metri pătraţi. Sunt cu familia, mâncarea e bună, am toaletă separat, sunt în contact cu lumea, ceea ce în ultimii doi ani nu a fost posibil,” a spus Sandro Rosell, pentru Mundo Deportivo.

Fostul președinte al Barcelonei a făcut și o serie de afirmații șocante despre perioada în care a afost în închisoare.

„Ţin minte că atunci când am ajuns la penitenciar am primit patru prezervative şi patru pungi cu vaselină…sincer, am fost cam îngrijorat”, a dezvăluit Sandro Rosell.

„Cred că am devenit mai puternic în închisoare. Acolo mori pe interior sau te faci mai puternic. (…) În pușcărie e atât de rău, iar singurătatea este de neimaginat, încât legi prietenii pe care afară nu le-ai putea lega. Mai păstrez legătura cu unii dintre deținuți, cei care acum sunt liberi. În închisoare miroase a ciment și rânced. Cel mai mult mi-a lipsit o îmbrățișare puternică de la cineva care mă iubește”, a mai spus Sandro Rosell.