Info Actual > Showbiz > Mărturisire neașteptată! Denise Rifai: „Cumva, acum mă refac”
Showbiz

Mărturisire neașteptată! Denise Rifai: „Cumva, acum mă refac”

Mărturisire neașteptată! Denise Rifai: „Cumva, acum mă refac”

Mărturisire neașteptată! Denise Rifai: „Cumva, acum mă refac”. În primul interviu acordat după demisia de la Realitatea PLUS, Rifai a vorbit despre ceea ce face acum și despre planurile din viitor.

Jurnalista a mărturisit într-un interviu pentru DCNews, că e prima oară în 10 ani de zile, când se odihnește pe săturate. „De zece ani, eu sunt foarte implicată, muncesc de dimineața până seara. Toți acești ani în presă au fost de luni până duminică, așa sunt eu, așa e structura mea. Nu am dormit, nu am avut vacanță. Pentru mine, zilele acestea nu știu când au trecut. Cumva, acum, mă refac. Și vreau să-mi acord puțin timp mie, să mă mai odihnesc. Zece ani eu nu m-am odihnit, dar nu-mi pare rău. După odihnă, însă, trebuie să ne întoarcem la treabă. Avem treabă multă”, a spus aceasta.

Denise Rifai a mai declarat că nu duce lipsă de oferte și că e chiar uimită de feedbackul pozitiv pe care-l primește din partea celor care o ofertează. „Negociez. Oamenii mă sună. Și acest lucru mă bucură. Eu știam că sunt un jurnalist iubit, dar primesc atât de mult feedback bun… Sunt sunata, primesc propuneri. O să fac o alegere și o să mă apuc de treabă. Cel mai mult îmi iubesc meseria și vreau tare mult să mă întorc, pentru că avem treabă”, a precizat Rifai.

Acesta a mai spus că singura condiție de la care nu o să abdice este aceea de a fi lăsată să-și facă treba corect. „Eu trebuie să fiu liberă, să mă lași să îmi fac treaba corect, să informez, să critic. Noi trebuie să criticăm și să spunem adevărul tot timpul, orice ar fi. Eu fac lucruri doar dacă sunt corecte”, a declarat Denise Rifai.