Info Actual > Diverse > Masca de față cu drojdie proaspătă și lapte te va întineri cu 10 ani
Diverse

Masca de față cu drojdie proaspătă și lapte te va întineri cu 10 ani

Masca de față cu drojdie proaspătă și lapte te va întineri cu 10 ani

Masca de față cu drojdie proaspătă și lapte, un secret al multor cosmeticieni, te va întineri cu 10 ani. Drojdia de bere se folosește și în cosmetică, efectul de întinerire al măştilor cu drojdie se datorează complexului de vitamine din compoziţia acestui produs care ajută la refacerea elasticităţii pielii.

Vitamina B îmbunătăţeşte circulaţia sângelui

Vitamina B îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi echilibrează procesele metabolice. Antioxidanţii din compoziţia drojdiei restabilesc strălucirea pielii,aminoacizii grăbesc procesul de sinteză a elastinei şi a colagenului,iar mineralele hrănesc pielea şi o fac mai rezistentă.

Foloseşte masca cu drojdie atunci când: ai tenul gras,cu porii dilataţi, ai coşuri, ai riduri, ai pielea uscată, ai pete pe faţă. Luați un cub de drojdie proaspătă și diluați-o în puțin lapte călduț. Atenție, laptele sau apa folosită nu trebuie să fie fierbinți. Foloseşte doar drojdia proaspătă, pentru că altfel este lipsită de proprietăţi. Cea mai bună drojdie este cea care se sfărâmă atunci când este strânsă între degete.

Înainte utilizezi masca cu drojdie, curăţă faţa.  Aplică drojdia pe faţă într-un strat gros şi las-o să acţioneze până când se usucă, iar apoi clăteşte cu apă călduţă.

Efectul măştii va fi mai bun dacă peste ea vei pune o cârpă din bumbac şi un prosop umezit în apă caldă. După ce vei îndepărta masca, pentru a întări efectul tonic, şterge-ţi faţa cu un cub de gheaţă. După 10-15 măşti aplicate, fă o pauză de 2 săptămâni, potrivit stiridiaspora.ro.

Această mască o pot folosi și persoanele cu tenul gras, însă adaugă în masca cu drojdie iaurt şi smântână degresate, lămâie şi albuş de ou. Dacă vrei o curăţare profundă a tenului, foloseşte drojdia împreună cu lapte şi sucuri de fructe de pădure.