Lifestyle

Masurile de relaxare de la 1 Iunie. Klaus Iohannis a facut marele ANUNT

Presedinele Klaus Iohannis s-a aratat ingrijorat

Masurile de relaxare de la 1 Iunie. Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a anuntat astazi care sunt restrictiile care vor fi ridicate incepand cu 1 Iunie.

Vești extrem de bune date de Klaus Iohannis pentru milioane de români. Totul se va întâmpla de la data de 1 iunie. Sunt decizii extrem de importante pentru toți românii, luate după ședința cu premierul Ludovic Orban și miniștri din Executiv.

Masurile de relaxare de la 1 Iunie

Iohannis a dat cea mai bună veste. „Am avut o ședință lungă cu premierul și cu mai mulți miniștri. Am analizat ce măsuri se impun în perioada imediat următoare. Avem și azi aproape 200 de cazuri noi. Nu putem vorbi de o relaxare a epidemiei. Atenție, atenție în continuare.

De pe 1 iunie câteva activități vor redeveni posibile. Se redeschid terasele. E nevoie de unele măsuri foarte speciale. Mesele la cel puțin 2 metri, maxim 4 persoane la o masă și în acest fel lucrurile vor fi sub control.

De la 1 iunie se va putea merge la plajă, dar trebuie distanță de 2 metri. De la 1 iunie se va elua transportul internațional rutier și feroviar. De la 1 iunie vor deveni posibile spectacolele în aer liber cu maxim 500 de spectatori la distanțe, cu reguli și control foarte strict.

În ceea ce privește deplasările în afara localității acestea vor fi libere de la 1 iunie. Nu mai e nevoie de declarație. Competițiile sportive se vor putea elua de la 1 iunie, dar pentru cele practicate în aer liber, dar nu și cele de contact, informeaza Capital.