Social

McDonald’s a rămas fără angajați. Caută 1000 de tineri și comunică ce salarii oferă

McDonald’s a rămas fără angajați. Caută 1000 de tineri și comunică ce salarii oferă
evz.ro

Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s, a demarat o campanie de recrutare la nivel naţional pentru peste 1.000 de tineri.

Ce categorie de personal caută Mc Donald’s pentru a angaja

Astfel, se caută personal pentru toate funcţiile disponibile în restaurantele Mc Donald’s, de la crew member – lucrător comercial, barista, manager trainee, la guest experience leader – responsabil ospitalitate, spun oficialii companiei, potrivit zf.ro.

Cele 1.000 de locuri de muncă se adresează persoanelor cu vârsta de peste 16 ani şi pot fi accesate şi de candidaţi fără experienţă, cu studii medii sau care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare.

În acest context, directorul de resurse umane din cadrul Premier Restaurants, Monica Zdrancotă, a declarat că „Peste 44% dintre membrii echipei McDonald’s au vârsta sub 25 de ani, iar peste 30% dintre colegii noştri se află la primul lor job”.

Ce pachete salariale sunt oferite angajaților

Dacă vorbim de un angajat nou, salariul variază în funcţie de postul ocupat şi numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichete de masă, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend şi bonusuri în funcţie de rezultatele restaurantului.

Potrivit sursei citate, în aceste condiţii, pentru o normă de opt ore, un crew member (lucrător comercial) poate primi un pachet salarial de până la 2.800 de lei net, iar un manager trainer poate avea un venit de 3.700 de lei net.

Reprezentanții companiei au comunicat că “Angajaţii beneficiază de sesiuni de training gratuit pentru dezvoltarea abilităţilor de lucru cu clienţii sau pentru a deprinde abilităţi de management, cursuri de igienă şi ospitalitate, programe de sprijin în educaţie, ajutoare sociale, zile libere pentru evenimente speciale, campanii cu premii, bonusuri de recomandare sau pentru răsplătirea performanţelor”.

În câte orașe din România activează compania McDonald’s

Cu 92 de unităţi în 28 de oraşe, dintre care 46 restaurante cu McDrive şi 47 de cafenele McCafé, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor.

Compania a investit peste 800 milioane de lei în România şi are o echipă de peste 5.000 de angajaţi, până în prezent.