Info Actual > Social > Medicul Flavia Groșan: Am impus Ventolinul și Flixotide pe piața COVID! Vă pupă mama!
Social

Medicul Flavia Groșan: Am impus Ventolinul și Flixotide pe piața COVID! Vă pupă mama!

Medicul Flavia Groșan: Am impus Ventolinul și Flixotide pe piața COVID! Vă pupă mama!

Flavia Groșan a mărturisit că din ce în ce mai mulți medici au început să prescrie Ventolin și Flixotide ca tratament COVID. Medicul a afirmat că a vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu virusul ucigaș din China după o schemă proprie.

Flavia Groșan a postat un mesaj pe o rețea de socializare, unde se declară fericită deoarece a observat că Ventolinul și Flixotide sunt ca tratament COVID.

„Luat, neluat dreptul de liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața COVID. Se scrie în neștire. Va pupă mama.

În fond, despre asta este vorba”, scrie medicul Flavia Groșan pe o rețea socială.

Medicul Flavia Groșa, a mai posta un mesaj la doar câteva ore de la prima postare.

„Observ că, după o negare vehementă a corticoterapiei la începutul pandemiei, acum se prescrie într-o veselie, dar, foarte important, se administrează corticoterapia orală din ce în ce mai corect. Adică așa cum am învățat in anul III la farmacologie în facultate. Bravo. Amin”, a scris Flavia Groșan, pe o rețea de socializare.

Medicul Flavia Groșan a dezvăluit schema de tratament

Medicul Flavia Groșan a dezvăluit schema de tratament cu care susține că a vindecat foarte mulți pacienți, unii chiar și în stare gravă.

„În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! În general, feedback-ul este bun de la pacienții mei.

Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine.

Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin.

Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!

Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare.

Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta”

Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau”, a declarat pneumologul Flavia Groșan, potrivit Antena 3.