Info Actual > Social > Medicul Monica Pop: Se apropie o revoluție. Lucrurile nu pot continua așa
Social

Medicul Monica Pop: Se apropie o revoluție. Lucrurile nu pot continua așa

Medicul Monica Pop: Se apropie o revoluție. Lucrurile nu pot continua așa

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, medicul Monica Pop a vorbit despre regulile impuse de autorități pentru înmormântarea persoanelor răpuse de COVID-19.

Se apropie o revoluție. Lucrurile nu pot continua așa

Medicul Monica Pop a mărturisit că nu își poate explica anumite greșeli pe care le fac autoritățile și este de părere că aceste măsuri vor revolta populația la un moment dat.

„Eu consideră că într-un parteneriat trebuie să fie întotdeauna ambele părți mulțumite. Ce se întâmplă acum este doar ceva unilateral. Este o parte mulțumită să facă din ce în ce mai mult rău acestui popor.

Efectiv, cred că se apropie o revoluție. Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge. Lucrurile nu pot continua așa și realmente nu mi le explic. Eu nu fac politică, dar încerc să înțeleg câte ceva și aici pur și simplu cred că ce se întâmplă la Ministerul Sănătății este ca să se revolte lumea, să cadă acest Guvern și să conducă USR-ul. Altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii. Greșelile pe care le fac sunt absolut incredibile și inadmisibile.

Am avut o corespondență cu domnul Voiculescu în care îmi spunea că oamenii îl critică pentru că sunt răuvoitori. El ori nu își dă seama ce face, ori are sfătuitori care vor să îi taie gâtul.

Este incredibil ce se întâmplă”, a spus Monica Pop, la Sinteza zilei.

Monica Pop, despre Vlad Voiculescu

Monica Pop a mai declarat că de Ziua Mondială a Sănătății se aștepta ca ministrul Vlad Voiculescu să țină un discurs. Medicul susține că se poate trăi fără orice, dar fără medici nu.

„Astăzi a fost Ziua Mondială a Sănătății. Mă așteptam ca ministrul Sănătății să spună un cuvânt pentru cei care ne dăm sufletul ca să trăiască alții. Nu știe nimeni cât e de grea munca în Sănătate în general. E unsprezece noapte și am așteptat că iese în media să spună un cuvânt medicilor din țara asta. Se poate trăi fără orice, dar fără medici nu”, a mai adăugat Monica Pop, potrivit Antena 3.