Info Actual

Info Actual > Culinar > Medicul Stroescu, despre alimentul periculos care se vinde instant: De ce cumpărăm? Am înnebunit?
Culinar

Medicul Stroescu, despre alimentul periculos care se vinde instant: De ce cumpărăm? Am înnebunit?

Medicul Stroescu, despre alimentul periculos care se vinde instant: De ce cumpărăm? Am înnebunit?

Virgiliu Stroescu, medic primar în endocrinologie şi doctor în medicină, a vorbit despre un aliment periculos pe care românii îl folosesc în cantităţi uriaşe în loc să-l producem la noi în ţară sau să se producă acasă, în România.

Unul dintre aceste alimente este aluatul congelat, care, potrivit medicului autorităţile ar trebui să reacţioneze în acest sens, mai ales că aluatul congelat nu este sănătos.

„Eu nu înţeleg. Autorităţile ce fac… de ce cumpărăm atât aluat congelat? Am înnebunit? Nu ne putem face siguri hrana? E nevoie să luăm tone întregi de aluat? Nici sănătos nu e. Nu se gândeşte nimeni de sus? Ministerul Agriculturii nu se gândeşte? Am desfiinţat SANEPID-ul, ăştia erau medici, acum ne conduc veterinarii. Aici e nenorocirea. Şi aş face un apel la Guvern: hai să reînfiinţăm SANEPID-ul. Uitaţi în ce hal trăim.

Iar oamenii nu sunt educaţi. Pâinea albă e cea care ne face nu rău, foarte rău!”, a declarat Virgiliu Stroescu într-o emisiune TV difuzată la postul B1TV.