Lifestyle

Mega-scandal în mass-media! Antena 1, decizii fără precedent

Mega-scandal în mass-media! Antena 1, decizii fără precedent

Mega-scandal în mass-media! Antena 1, decizii fără precedent. După ce Marcel pavel a fost diagnosticat cu coronavirus, miercuri seară, Antena 1 stă pe un butoi cu pulbere.

Angajații Antenei 1 sunt testați pentru coronavirus. Filmările pentru emisiunea „Te cunsoc de undeva” au fost suspendate, iar vedetele se află, în acest moment, în carantină pentru 14 zile.

„A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum.

Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă“, au explicat oficialii televiziunii, într-un comunicat oficial transmis presei.

Zvonuri cu iz de adevăr

Mega-scandal în mass-media! Cu toate că nu se știe nimic sigur, zvonurile spun că și Oazana Barabancea ar fi fost infectată cu coronavirus. Un alt nume care apare în acest context, este cel al lui Andrei Ștefănescu. Acesta era concurent la „Te cunosc de undeva”, alături de Marcel Pavel. Dar prezenta, deasemena, și o emisiune zilnică la Antena Stars, alături de Majda Aboulumosha.

Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, confirmați cu COVID-19 ...

Nu se știe deocamdată adevărul, dar matinalul de la Antena Stars din această dimineață nu a mai avut loc. Să fie adevărate zvonurile conform cărora sediul Antena Stars de la Romexpo a fost închis?

După cum se știe, Marcel Pavel a fost acolo recent pentru a-şi lansa ultima melodie, “Zâna mea frumoasă din poveşti”, dar şi pentru că Andrei Ştefănescu, unul dintre concurenţii de la „Te cunosc de undeva”, prezenta o emisiune zilnică la acest post de televiziune.