Lifestyle

Meghan Markle acuză Casa Regală: „Au fost îngrijorări despre cât de închisă va fi culoarea pielii lui Archie”

Meghan Markle acuză Casa Regală: „Au fost îngrijorări despre cât de închisă va fi culoarea pielii lui Archie”

Meghan Markle acuză Casa Regală. Soția prințului Harry susține că familia regală a avut îngrijorări în ceea ce privește culoare pielii lui Archie.

În cadrul interviului pe care Oprah l-a realizat cu prințul Harry și Meghan Markle, cei doi au lansat acuzații dure la adresa familiei regale.

Meghan, soția prințului Harry, a acuzat familia regală a Marii Britanii că a ridicat îngrijorări cu privire la cât de închisă ar putea fi pielea fiului lor și a împins-o în pragul sinuciderii, într-un interviu de televiziune care va transmite valuri de șoc prin monarhie.

Tânăra de 39 de ani, a cărei mamă este neagră și tatăl alb, a spus că a fost naivă înainte de a se căsători în 2018, dar că a ajuns să aibă gânduri sinucigașe și să ia în considerare auto-vătămarea după ce a cerut ajutor, dar nu a primit niciunul.

Meghan Markle acuză Casa Regală. Meghan a spus că fiului ei Archie, acum în vârstă de un an, i s-a refuzat titlul de prinț, deoarece existau îngrijorări în familia regală cu privire la „cât de închisă ar putea fi pielea lui când se va naște”.

„Mi-a fost rușine să o spun atunci, mai ales să recunosc în fața lui, pentru că știu cât de mult a suferit, dar știam că dacă nu spun aș face-o. Pur și simplu nu voiam să mai trăiesc! Nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare.

Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a povestit Meghan.

Au fost îngrijorări despre cât de închisă va fi culoarea pielii lui Archie

Fosta actriță a mărturisit, deasemenea, că a fost șocată să afle că fiul ei, Archie, nu va primi titlul de prinț și nu va beneficia de protecție. Mai mult de atât, Casa Regală își făcea probleme în privința culorii celui mic.

„În timp ce era în discuție faptul că el nu va beneficia de protecție și de titlu, auzeam că există discuții și griji și despre cât de închisă va fi culoarea pielii lui Archie când se va naște”.

Întrebată ce îşi imaginează că gândeşte palatul regal despre luările ei de poziţie, Meghan Markle a răspuns:

„Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi”, a mai spus aceasta.

L-a dezamăgit și a refuzat să-i accepte la un moment dat

Meghan a refuzat să spună cine și-a exprimat astfel de îngrijorări, la fel ca Harry. El a spus că familia sa i-a întrerupt partea financiară și că tatăl său, prințul Charles, moștenitorul tronului britanic, l-a dezamăgit și a refuzat să-i accepte la un moment dat.

Palatul Buckingham nu a avut niciun comentariu imediat despre interviul care a fost difuzat în primele ore ale dimineții de luni, în Marea Britanie.

Difuzarea de două ore a fost cel mai așteptat interviu regal de când regretata mamă a lui Harry, prințesa Diana, a împărtășit detalii intime despre căsătoria ei eșuată cu Charles în 1995, afectând reputația moștenitorului și starea familiei în ochii publicului britanic.