Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Mercur in Berbec! Astrolog: Astrele vor sa primim si vesti bune
Ezoteric

Mercur in Berbec! Astrolog: Astrele vor sa primim si vesti bune

Mercur in Berbec! Daniela Simulescu, astrolog DCnews, a explicat ce ne pregatesc astrele pentru perioada urmatoare si cum ne vor influenta gandirea si comunicarea.

“Iată că astrele vor să primim și vești bune. Mercur, planeta comunicării, iese pe 11 aprilie din Pești, și întră în semnul Berbecului, pe care îl va tranzita până în data de 27 aprilie.

Modul nostru de comunicare se va schimba

Vedeți voi, cât a fost în Pești, unde a și retrogradat, Mercur ne-a adus panică, haos, știri false, frici, gândire încețoșată, confuzie și a ajutat la răspândirea lor fără limite. Acum că va intra în Berbec, gata!”, ne anunță Daniela Simulescu.

Mercur in Berbec! Astrolog: Ne vom regăsi speranța și dorința de a trăi

Aceasta a mai adăugat și că “semnul Berbecului este direct, pe șleau, grăbit și nu iubește deloc, dar deloc, teoriile conspirației. Vrea să știe clar totul și repede. Nu are timp de scenarii, vorbe dulci sau suferință. De aceea, și modul nostru de comunicare se va schimba. Da, avem pandemie, da, avem restricții, dar chiar nu este cazul să ne plângem atât. Și ne vom supăra pe cei care se victimează fără să fi pățit ceva cu adevărat. Ba chiar îl vom certa. Din fericire, Mercur în Berbec este și foarte optimist, deci ne vom regăsi speranța și dorința de a trăi. Veți observa că și autoritățile se vor adresa oamenilor într-un mod care nu va mai lăsa loc de interpretări. “, a spus Daniela Simulescu pentru DcNews.