Social

Mesaj dur. Raed Arafat: „La anul s-ar putea să nu fim deloc…”

Mesaj dur. Raed Arafat: „La anul s-ar putea să nu fim deloc…”. Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a transmis un mesaj de conștientizare pentru toți românii. În ajunul Sărbătorilor Pascale, acesta transmite românilor mesajul de a respecta deciziile autorităților. Pentru ca la anul să poată petrece împreună cu cei dragi sărbătorile.

Într-o intervenție pentru Observatorul Antenei1, Raed Arafat a ținut să reamintească faptul că izolarea la domiciliu trebuie respectată chiar și de Paște. „Să aibă sărbători fericite așa cum vor anul viitor, anul acesta stăm acasă. Să nu primească vizitatori, fără vizite, în familie, cât mai puțin expuse persoanele vulnerabile. Altfel la anul în loc să sarbatorească își vor aduce aminte de cei decedați”, a declarat acesta.

„Anul ăsta facem sacrificii”

„Treaba asta nu e deloc simplă. Acum stăm acasă, că la anul să fim cu toții împreună. Acum ne batem joc de recomandări, la anul s-ar putea să nu fim deloc cu toți împreună. Mesajul să-l ia direct așa cum îl spun, este o treabă foarte serioasă respectarea recomandărilor.

Au un singur interes, limitarea răspândirii virusului. Să sărbătorească acasă, știu că nu este cum s-a obișnuit lumea. Anul acesta facem sacrificii, anul viitor vom fi din nou la normalitate și din nou împreună”, a mai spus secretarul de stat.