Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Mesajul unei femei de 92 de ani: „Crezi mata că altă treabă nu are virusul, decât să mă caute pe mine?”
Ezoteric

Mesajul unei femei de 92 de ani: „Crezi mata că altă treabă nu are virusul, decât să mă caute pe mine?”

Mesajul unei femei de 92 de ani: „Crezi mata că altă treabă nu are virusul, decât să mă caute pe mine?” Mesajul a fost transmis de părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlpdiceni de lângă Iași, pe pagina sa de Facebook.

„IERI DUMNEZEU NE-A VORBIT PRIN BUNICA DIN FOTOGRAFIE, DESCOPERINDU-NE CÂT DE SIMPLĂ ESTE TAINA CREDINȚEI LA OMUL SIMPLU ȘI SMERIT.

308La 92 ani trecuți, o vorbă de ținut minte de la o doamnă smerită, modestă, curată, credincioasă, cu un curaj super minunat de viață. < Bunică, ce veți face cu virușii dacă vă contaminează, se aud atâtea zvonuri peste tot, mata fiind în vârstă înaintată cum te vei putea păzi?>”

Răspunsul bunicuței e simplu, onest, plin de învățăminte. În această perioadă de panică și teamă pentru ce ar putea să se întâmple cu viețile noastre și ale celor dragi nouă, o femeie de 92 de ani a vorbit cu înțelepciune și credință despre abordarea acestei perioade tulburi.

„Mă doare sufletul când văd câtă lume tânără suferă”

„Părinte sunt prea săracă și în vârstă, nu am bani, nici avere, crezi mata că altă treabă nu are virusul, decât să mă caute pe mine?

Sunt sigură că nu-mi face nimic, dacă nu are poruncă de la Cel de sus, cu mine iese în pierdere, el caută oameni înstăriți cu pretenții nu o femeie simplă, care trăiește cu o banană, un ceai și o felie de pâine pe zi.

Mulțumesc lui Dumnezeu că nu mă doare nimic, sunt sănătoasă și lucidă, mă doare sufletul când văd câtă lume tânără suferă, mă rog mereu pentru ei, dar dacă ei săracii nu cred și de asta nici Dumnezeu nu-i ajută.

Cred că de asta ne dă Dumnezeu bolile, să ne aducem aminte de El. Eu toată viața m-am rugat nu l-am uitat niciodată. Mereu îL rog să mă ia, dar cred că mai este ceva din crucea mea neterminat, și trebuie să mai am răbdare.

Am venit să mă împărtășesc să fiu sigură că îL am pe Hristos cu mine, că nu putem trăi o zi fără el.”

Părintele Calistrat a fost emoționat de credința acestei femei și a ținut să facă public mesajul ei.

„Iată o viziune extraordinară asupra vieții, de la o bunică scumpă, dulce și înțeleaptă, ne-a rușinat pe toți din jurul ei, cu pacea și liniștea ei veselă, o credință simplă care mută munții și alungă virușii fără medicații sofisticate.”

Părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlpdiceni de lângă Iași, a devenit rapid cunoscut în zona Moldovei datorită predicilor sale foarte directe, lansate și pe Internet. Preotul își înregistrează mesajele în biserică. În ele, părintele condamnă falsele obiceiuri care circulă, uneori, printre enoriași.