Info Actual

Info Actual > Social > Mesaj fulminant la adresa Monicăi Pop. Medic celebru: Astfel de afirmații fără nicio susținere pot influența negativ
Social

Mesaj fulminant la adresa Monicăi Pop. Medic celebru: Astfel de afirmații fără nicio susținere pot influența negativ

Mesaj fulminant la adresa Monicăi Pop. Medic celebru: Astfel de afirmații fără nicio susținere pot influența negativ

Mesaj fulminant la adresa Monicăi Pop. Dr. Adrian Marinescu i-a transmis un mesaj clar Monicăi Pop și a mai declarat câeva lucruri în legătură cu vaccinarea medicilor anti-COVID.

Medicul Adrian Marinescu susține că este importantă vaccinarea cadrelor medicale, în cazul lor fiind vorba, în primul rând, de obligativitate morală.

“Eu cred că pentru medici nu e numai opțiunea personală, este o obligativitate morală, pentru că ei reprezintă un exemplu în raport cu populația. Dacă ei nu sunt sănătoși prin faptul că se infectează, nu vor mai putea avea grijă de oameni și, nu în ultimul rând, ei pot reprezenta un vector de transmitere. Eu cred că un medic care nu se vaccinează, deși are toate informațiile necesare și nu are niște considerente clar dovedite, are o mare responsabilitate. Dar nu stă în picioare niciun raționament”, a spus Adrian Marinescu, potrivit romania.europalibera.org.

Mesaj fulminant la adresa Monicăi Pop. Dr. Adrian Marinescu: Astfel de afirmații fără nicio susținere pot influența negativ

“Dar vin cei care înclină în direcția antivaccin, alte persoane, care nu sunt avizate, nu sunt nici infecționiști, nici nu au luptat cu COVID-ul, dar sunt, într-adevăr, medici, foarte în regulă în domeniile lor, dar fără o legătură prea mare cu COVID-ul și care informează altfel, fără să se bazeze pe niște lucuri reale.

E foarte ușor să spui că peste zece ani vei face leucemie, fără să te bazezi pe nimic. Care e dovada? Așa putem vorbi despre orice. Așa poți să spui că dacă beți apă de la robinet peste 10 ani veți face cancer de piele. Problema e că astfel de afirmații fără nicio susținere pot influența negativ opinia publică. Suntem pe un câmp de luptă. În plus, de când e omenirea, un tratament, chiar dacă este bun, nu poate să înlocuiască un vaccin”, a completat el.