Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Mesaj important pentru o zodie. Astrolog: „Vă afectează…”
Ezoteric

Mesaj important pentru o zodie. Astrolog: „Vă afectează…”

Mesaj important pentru o zodie. Astrolog: „Vă afectează...”

Mesaj important pentru o zodie. Când Mercur în opoziție cu Uranus, o zodie este afectată. Vor apărea tot felul de întârzieri, blocaje, nu merg lucrurile cum trebuie, intrați în panică, însă vor trece, afirmă astrologul Daniela Simulescu.

Astrolog: Venus este în continuare în casa a doua și face careurile cu planetele din casa a cincea

„Încercați să vă canalizați toată energia spre a vă evalua foarte obiectiv. Și când veți face asta, nu să vă considerați mai puțin, dar nici mai mult. Discuțiile cu oamenii dragi vor fi diferite, la fel și cele de la serviciu, dar trebuie să plece de la voi. Acest Venus este în continuare în casa a doua și face careurile cu planetele din casa a cincea. Casa a doua, pe lângă casa banilor, este o casă a ceea ce sunt eu. Casa a cincea are legătură cu ceea ce pot investi eu. Ori, vedeți voi, înainte de a investi într-o casă, mai întâi trebuie să investiți în voi, astfel încât să vă valorificați mai mult. Aveți nevoie de acest lucru și nu evitați să o faceți”.

Mesaj important pentru o zodie. Astrolog: „Vă afectează…”

„Mare grijă la acel Mercur în opoziție cu Uranus, care vă afectează. Și la voi apar tot felul de întârzieri, blocaje, nu merg lucrurile cum trebuie, intrați în panică, însă vor trece! Stați liniștiți”, sunt previziunile astrale pentru nativii Fecioară, dezvăluite de astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu.