Info Actual > Ezoteric > Mesaj pentru toți credincioșii: „Ne rugăm la Dumnezeu, dar nu facem din el un idol”
Ezoteric

Mesaj pentru toți credincioșii: „Ne rugăm la Dumnezeu, dar nu facem din el un idol”

Mesaj pentru toți credincioșii: „Ne rugăm la Dumnezeu, dar nu facem din el un idol”. Preotul Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din București, a transmis un mesaj pentru toți cei care cred în Dumnezeu, în plină pandemie de coronavirus.

“Noi ne rugăm zilnic, nu doar Biserica catolică se roagă, ci toţi cei care credem în Dumnezeu. Ne rugăm şi implorăm de la Dumnezeu un semn, o minune, dar, în acelaşi timp, nu aşteptăm totul de la Dumnezeu. Adică avem responsabilităţile noastre, nu trăim într-o lume superstiţioasă, nu facem din Dumnezeu un idol.

Ne rugăm ca Dumnezeu să-i lumineze pe oameni, pe oamenii de ştiinţă ca să găsească o soluţie la acest virus, să ne scape Dumnezeu de acest virus prin oamenii care studiază şi care găsesc soluţii concrete. În acelaşi timp, Dumnezeu ne pune şi pe noi să fim prudenţi”, a declarat acesta la Antena 3.

O nouă emisiune online, „Ora catolică”

Acesta a prezentat pe pagina personală de Facebook, un nou proiect, „ORA CATOLICĂ”, o emisiune LIVE, în fiecare zi între 16:00 – 17:00. „Nou proiect online. Nu din plictiseală, ci din creativitate. Ce ziceți? Dați o privire acum și poate ne vedem mai des pe aici. Cu voi acasă! ORA CATOLICĂ, o emisiune LIVE, în fiecare zi între 16:00 – 17:00.
Rămânem creștini și online, spaţiul cel mai sigur pentru a fi acum împreună, în comuniune de credință și de fapte! SIGNIS ROMÂNIA vă propune o emisiune zilnică în direct, de la ora 16:00 la 17:00, pentru a ne ține conectați cu Biserica, cu lumea spiritualității şi a culturii, cu Vestea cea bună şi cu veştile bune.

Dăm startul azi, sâmbătă, 28 martie, ora 16:00, cu Claudia Stan (jurnalist catolic), Pr. Francisc Doboş (purtător de cuvânt ARCB, adică eu), invitatul special, Excelenţa sa ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti şi… voi. Veniţi? Noi stăm acasă şi vă aşteptăm aici!”, a fost mesajul lui Francisc Doboș.